Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Barusso`da Karar Kılındı!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Barusso`da Karar Kılındı!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Barusso`da Karar Kılındı!!
    Gönderim Zamanı: 25-01-2008 Saat 23:07
                        Barusso`da Karar Kılındı!!

Galatasaray'da Futbol Şubesi, Gençlerbirliği OFTAŞ karşısında gelen şok mağlubiyetin ardından transferi bir an önce bitirme kararı aldı.

31 Ocak'a kadar iki oyuncuyu birden kadrosuna dahil etmeyi planlayan sarı - kırmızılılar, Roma'nın Gana Milli Takımı'nda forma giyen ön liberosu Ahmed Barusso'yu renklerine bağlamaya karar verdi. Yunan oyuncu Basinas ile ilgilenen ve 32 yaşındaki yıldız oyuncu için İspanyol Kulübü Mallorca ile temasta bulanan Galatasaray, bu oyuncu için istenilen yüksek bonservis bedeli nedeniyle rotasını Barusso'ya çevirmişti.

Ganalı oyuncuyu sezon sonuna kadar İtalyan kulübünden satın alma opsiyonu kendilerinde olmak üzere kiralamak isteyen sarı - kırmızılılar hafta başında transfere noktayı k****k istiyor. Ancak Gana Milli Takımı'nın da forması giyen ve tıpkı Song gibi şu an Afrika Kupası'nda mücadele veren genç oyuncuyu beklemek zorunda olan Galatasaray, Barusso'nun menajeriyle de her konuda anlaşmaya vardı.

Ya kaleci, ya forvet

Öte yandan, ön libero transferi dışında bir başka yabancıyı daha kadrosuna dahil etmeyi planlayan sarı - kırmızılılar bu tercihlerini ya bir kaleciden, ya da forvet oyuncusundan yana kullanacaklar. Ancak bu operasyon öncesinde yabancı kontenjanı meselesini çözecek olan Galatasaray'ın Carrusca'yı elinden çıkarmayı planladığı öğrenildi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.146 Saniyede Yüklendi.