Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Donanım & Hardware > Donanım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ''Dizüstü''nde büyük rahatlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

''Dizüstü''nde büyük rahatlık

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ''Dizüstü''nde büyük rahatlık
    Gönderim Zamanı: 06-01-2008 Saat 03:51
''Dizüstü''nde büyük rahatlık
 
 
Dizüstü bilgisayarınızı dizlerinizin üzerinde taşımak artık çok kolay....

Dizüstü bilgisayarı dizinizin üstünde kullanmak, kötü bilek duruşu ve dizüstü bilgisayarın sıcak tabanı nedeniyle rahatsız edici olabilir. CushTop ve PocketTop, bu sorunları çözerek dizüstü bilgisayarınızı evinizin herhangi bir yerinde kullanmayı daha elverişli ve rahat hale getiriyor.

Belkin'in yeni CushTop ve PocketTop'u ile artık kanepenizde, yatağınızda veya yerde dizüstü bilgisayaranızı rahatça kullanabilirsiniz. Yastıklı haliyle CushTop dizüstü bilgisayarınız ve diziniz arasında destekli rahatlık sağlıyor. PocketTop dahili soğutma padi ve dizüstü bilgisayar aksesuarlarınız için saklama yeri sağlayarak çanta ve taşınabilir iş yeri olarak hizmet ediyor. Hem CushTop hem de PocketTop'ın, yeşil, turuncu ve gümüş renklerine, yakında çikolata ve bej, yanık turuncu ve çelik rengi, yesil ve beyaz eklenecek.

Belkin* tarafından Aralık 2005 te dizüstü bilgisayar kullanıcısı uzerinde yapilan arastirmada dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yüzde 39'unun dizüstü bilgisayarlarını nadiren veya hiç evden çıkarmadığını gosterdi. Ayrıca araştırma dizüstü bilgisayar kullanıcılarının yüzde 43'ünün dizüstü bilgisayarlarını oturma odasında bulundurklarini, sözkonusu sahiplerin yarısının da dizüstü bilgisayarlarını evin farklı alanlarına taşıdığını gösterdi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.162 Saniyede Yüklendi.