Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ''Tekrar evleneceksem niye boşandım ki?''
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

''Tekrar evleneceksem niye boşandım ki?''

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ''Tekrar evleneceksem niye boşandım ki?''
    Gönderim Zamanı: 16-11-2007 Saat 03:14
 Son günlerin olay adamı Tamer Karadağlı, yaşadığı deneyimden sonra evliliğin kendisine pek uygun olmadığına karar vermiş. Çocuğun insanın hayatını yönlendirmesine izin vermemek gerektiğini düşünen ünlü aktör ''Hayat çok kısa ve tadını çıkarmak gerek'' diyor.

Bu aralar o kadar üzerinize gelindi ki. İyi bir tatile ihtiyacınız var gibi... Bu ay da her yaz olduğu gibi yine Amerika'ya gideceğim tatile. Orada çölde jiple dolaşmayı çok seviyorum. Küçüklük kahranım da Red Kit'ti zaten... Bazen kimsenin sizi tanımadığı, kimsenin sizi çok fazla takmadığı bir yerde olmanız, yemek, alışveriş için sırada beklemeniz gerekiyor. Çünkü bir yerde de insan olduğunuzu hatırlamanız adına önemli bu. Biz burada bir yere gittiğimiz zaman, ''Oo Tamer Bey'' denip en iyi masa veriliyor. Siz isteseniz de istemeseniz de bu böyle. Ama yurtdışındakiler için bir şey ifade etmiyorsunuz. Star kimliğinizin dışında, insan olduğunuzun daha ön plana çıktığı yerlerde olmanız gerekiyor.

Sizi yeni sezonda yeni bir dizide izleyecek miyiz?
Evet, yeni sezonda ekranlarda olacağım! Görüşmelerini sürdürdüğüm üç tane de sinema filmi var: Biri Amerikan, biri ortak yapım, diğeri de Türk filmi.
Geçen seneki diziniz 'Hayatım sana feda' reyting kurbanı mı oldu?
İstediğimiz reytingi almadığı, beklentilerimizi karşılamadığı için hep beraber oturup karar verdik ve sonlandırdık. Bugüne kadar yaptığım işlerden hep gurur duydum, kimi çok iyi reyting aldı kimi almadı. Bunlar olabilecek şeyler. Galatasaray ile Denizlispor maç yapabilir ve Galatasaray yenilebilir. Fakat bu Galatasaray'ın büyük takım olduğu gerçeğini değiştirmez. Dolayısıyla da her yaptığım iş çok büyük reytingler alacak gibi bir iddia içinde değilim! Yurtdışında da böyledir, Brad Pitt'in bir filmi gişe rekorları kırar, bir sonraki kırmayabilir. Çok vasat hatta vasatın altında işler çok iyi reyting alabiliyor ve devam edebiliyor. Tıpkı Çocuklar Duymasın gibi! Başlarken son derece vasat bir dizi, belki üç - beş bölüm sonra kalkar diye girdik o işe. Basit bir durum komedisiydi. Gereğinden fazla ciddiye alındı bana göre.
Sizce Türkler'in yurt dışında başarılı olma şansı var mı?
Var, hem de çok büyük şansı var. Bizim ülkemizde çok iyi oyuncular ve yönetmenler var. Mesela Kenan İmirzalıoğlu, Başak Köklükaya...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.