Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Elektronik Kitap & E-Book
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hackers_kral Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hackers_kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )
    Gönderim Zamanı: 15-11-2007 Saat 03:40

 


Macromedia Flash 8, Web’e etkileşim ve animasyon eklemek üzere en çok kullanılan yazılım, öyle ki, Flash oynatıcısı olan Flash Player uygulaması PC’lerin çoğunda kurulu haldedir. Web tarayıcılarından sonra tüm dünyada en çok kullanılan görüntüleyici uygulama olan Flash Player’dan faydalanabilmek için, Macromedia Flash’ı kullanarak zengin Web deneyimleri ve eksiksiz uygulamalar yaratabilirsiniz. Macromedia Flash 8 Kaynağından Eğitim tam olarak bu konuya odaklanmış bir kitap. Bu kitap sayesinde, Macromedia Flash 8′in temellerini ve yenilikleri öğrenirken, bir yandan eksiksiz bir Web uygulamasının nasıl hazırlanacağını öğreneceksiniz.
 
Macromedia Flash 8 Kaynağından Eğitim kitabında şu konuları öğreneceksiniz: · Macromedia Flash 8 geliştirme ortamını kullanacaksınız. · Resimleri, grafikleri, sembolleri ve metni kullanarak bir kullanıcı arayüzü oluşturacaksınız. · Motion tween, shape tween, kare-kare animasyon kullanarak animasyonlar yaratacaksınız. · Resim, MP3 ve video dosyaları gibi ortam varlıkları yaratacaksınız. · Flash video filmlerini (FLV dosyaları), resimleri ve biçimlendirilmiş metni çalışma zamanında dinamik olarak yükleyeceksiniz. · Bileşenlerle çalışarak, verileri yakalayan ve bir sunucuya gönderen bir form yaratacaksınız. · Ekranları ve davranışları kullanarak etkileşimli bir sunucu oluşturacaksınız. · Etkileşim eklemek ve bileşenlerle entegrasyon için ActionScript öğrenecek ve ActionScript kodu yazacaksınız.



Download :
 
 
veya
 
 


Düzenleyen hackers_kral - 15-11-2007 Saat 04:53
Yukarı Dön
esancak Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 24-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı esancak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-11-2007 Saat 05:55
 SELAMLAR TUM BILGINEFERI KULLANICILARI NA
 
BIR ANIMASYON YAPMA NIYETI ILE CIKTIM YOLA YAPACAM, ANIMASYONU FLAS ILE YAPA BILECEMI OGRENDIM VE BOYLELIKLE BI ARADIM KI BILGINEFERINDE SUPER BI PAYLASIM VAR HEM PROGRAM HEMDE YANINDA EGITIM KITAPCIGI, VARMI BOYLE BISI OLUYO ISTE INTERNET BOYLE SEYLERE KADIR ISTE.
 
AYRIYETEN BU FORUM UN YONETICISINE TOK TESEKKURLERIMI SUNARIM BOYLE BIR FORUM U YAPTIGI ICIN
 
SAYGILAR, SELAMLAR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.