Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Carlos'un transferi taraftarlarımızın isteğidir"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Carlos'un transferi taraftarlarımızın isteğidir"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Carlos'un transferi taraftarlarımızın isteğidir"
    Gönderim Zamanı: 08-06-2007 Saat 19:53
 

Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. kuruluş yılında şampiyonluğu kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz" dedi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği 100. kuruluş yılı etkinlikleri ve dernek binası açılışına katılmak üzere geldiği Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde, Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Muammer Orman ve kalabalık bir taraftar kitlesi tarafından karşılandı. Başkanımız Yıldırım, ''En büyük başkan bizim başkan'' sloganları altında, kutlamaların yapıldığı Ege Düğün Salonu'na gitti.

Dernek başkanı Orman, Yıldırım'a bir buket çiçek hediye ederek, ''Sizi Uzunköprü'de görmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemize hoşgeldiniz'' dedi.

Başkanımız Aziz Yıldırım, salonunda yaptığı konuşmada, Fenerbahçe Kulübü'nün, 100. kuruluş yıldönümünde şampiyonluğunu kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ve hedeflerinin Fenerbahçe Kulübü'nü daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi. Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde zorlu sınavların kendilerini beklediğini dile getiren  Aziz Yıldırım, ''Burada da başarı kazanmak istiyoruz. Çünkü gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz. Roberto Carlos'un transferi taraftarlarımızın isteği ve desteğiyle yapılmıştır. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.  Bu arada kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Fenerbahçe Kulübü adına sosyal işler ve derneklerden sorumlu asbaşkanımız Mithat Yenigün, belediye iş merkezinde Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği binasının açılışını yaptı.

Yenigün, açılışta, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Uzunköprü'de de Fenerbahçe coşkusunu görmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

100. kuruluş yıldönümüne şampiyonluk coşkusunun eklenmesi nedeniyle Türkiye'nin her yerinde kutlamalar yapıldığını hatırlatan Yenigün, ''Şu anda Uzunköprü'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Özellikle böyle modern bir lokali ilçeye kazandırdıkları için Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği'ni kutluyorum'' dedi.

Uzunköprü'de etkinliklere, Uzunköprü Kaymakamı Mehmet Aydın, Uzunköprü Belediye Başkanı Ercan Çobanoğlu ve taraftarlar katıldı.

fenerbahce.org
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.