Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Beykoz'da şok istifa
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Beykoz'da şok istifa

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beykoz'da şok istifa
    Gönderim Zamanı: 26-12-2006 Saat 07:49
 

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beykoz'un antrenörü İhsan Bayülken, görevinden istifa etti.

İhsan Bayülken, menajer Zeki Can ve yardımcı antrenör Hüsnü Çakırgil ile birlikte özveriyle çalıştıkları Beykoz basketbol takımındaki görevlerinden ayrıldıklarını belirterek, "Bu zaman içinde her türlü olumlu, olumsuz şartta çalışan basketbolcularımıza, sayın başkan Zeki Aksu, yönetici Tuğrul Selçuk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz" dedi.

Bayülken, görev sürelerince kendilerine destek olan Beykozlu basketbol severlere de teşekkür ederken, "Son maçımızın bitiminde ekibimize ve oyuncularımıza yapılan küfürlü yaklaşımdan dolayı da yaşadığımız üzüntüyü belirtmek isteriz. 100. yılında Beykoz basketbol takımının Birinci Lig'de yer almasını tüm içtenliğimizle diliyoruz" diye konuştu

Beykoz başkanından teşekkür

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beykoz'un kulüp başkanı Zeki Aksu, antrenör İhsan Bayülken ve ekibinin istifalarını saygıyla karşıladıklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Aksu,  istifanın tek taraflı bir karar olduğunu belirterek, "Beykoz hedefleri olan bir takım. Yeni antrenör arayışlarımız başladı. Beykoz'un hedeflerinden sapma yoktur. Hedefimiz ilk 10'du. İstifa eden arkadaşlarımıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Takımı, Beşiktaş maçına altyapı genel koordinatörü Bülent Girgin'in hazırlayacağını anlatan Aksu, "Antrenör arayışında acelemiz yok. İnce eleyip sık dokuyacağız" dedi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.