Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Benim için Anderlecht bitmiştir"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Benim için Anderlecht bitmiştir"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Benim için Anderlecht bitmiştir"
    Gönderim Zamanı: 23-11-2006 Saat 23:44
 
Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Serhat Akın, kendisi için Anderlecht defterinin kapandığını, ocak ayında kulüpten kesin ayrılacağını söyledi.

Belçika'nın Anvers bölgesinde yayınlanan Gazet Van Antwerpen'e açıklamalarda bulunan Serhat Akın, ''Bu defteri kapatıyorum. Ocak ayında kulüpten kesin ayrılacağım. Kiralık olarak beni başka bir kulübe versinler ya da satsınlar'' dedi.

Yaşının halen 25 olduğuna dikkat çeken milli futbolcu Serhat, 6 yıl Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe'de forma giydiğini, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de kendisini her hafta arayarak neden takımda forma giymediğini sorduğunu kaydetti.

Bu sorunun cevabını kendisinin de veremediğini ifade eden Serhat, ''Ben de bilmiyorum. Anderlecht güzel bir kulüp. Burada hiçbir sorunum yok, ama mutlu değilim. 7 forvet oyuncumuz var ve teknik direktörümüz beni sıralamada üçüncülüğe bile koymuyor'' diye konuştu.

Anderlecht defterini geçen hafta yapılan Gent maçında kapadığını belirten Serhat, maçtan önce ilk 11'de yer aldığını, sahaya çıkmak üzereyken antrenörün kendisini yedek bıraktığını kaydetti.

Serhat, şunları söyledi: ''Böyle bir uygulama ancak amatör kümede olur. Antrenör Vercauteren'e karşı kötü bir niyetim yok. Belki benim tipimde forvetlerden hoşlanmıyor. Takım içinde huzur bozmuyorum. Her zaman maçlara ve idmanlara disiplinli olarak zamanında geliyorum. Ben bir kaç gün Almanya'da tedavi olacağım. Şu an Alman ve Türk kulüplerinden teklifler var. İnşallah burada bir çözüm bulabiliriz.''

Kulüp menajeri Herman Van Holsbeeck ise Serhat'ın durumu için çözüm aradıklarını, Anderlecht'te Serhat'ın dışında başka mutlu olmayan oyuncuların da olduğunu, ancak onlarla tüm sorunları hallettiklerini söyledi ve takımda tek mutlu olmayanın Serhat olduğunu sözlerine ekledi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.142 Saniyede Yüklendi.