Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Şok! Nihat sezonu kapadı!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Şok! Nihat sezonu kapadı!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şok! Nihat sezonu kapadı!
    Gönderim Zamanı: 23-11-2006 Saat 01:48
 İspanya'nın Villarreal takımında ilk sezonunu geçiren Nihat Kahveci, sol dizindeki sakatlığının tekrarlaması yüzünden sezonu kapattı.

Real Sociedad'dayken sol dizinden ameliyat geçiren ve 6 aydan fazla sahalardan uzak kalan Nihat, iyileştikten sonra transfer olduğu Villarreal'de de aynı talihsizliği yaşadı.

Türk futbolcunun antrenmanda diz bağlarının koptuğu açıklandı. Bu arada, İspanyol liginde bu sezon yaşanan yıldız futbolcuların sakatlıkları rekor düzeye çıktı. Barcelona'da Etoo, Messi, İniesta, Vaencia'da Edu, Real Madrid'de Beckham, Ronaldo gibi birçok futbolcu bu sezon sakatlıklar geçiriyor.

La Liga'da geçen 11 haftada 7 lig maçı ve 2 Kral Kupası maçında forma giyen Nihat, ligde 6 kez ilk 11'de, 1 kez de yedekten oyuna girdi. Nihat'ın toplam 436 dakika oynadığı lig maçlarında Villarreal, 3 galibiyet, 3 yenilgi, 1 de beraberlik aldı. Lig maçlarında henüz golü bulunmayan Nihat, Kral Kupası'nda 3 gol attı.Şok!%20Nihat%20sezonu%20kapadı!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.162 Saniyede Yüklendi.