Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Derbi maçtan notlar!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Derbi maçtan notlar!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Derbi maçtan notlar!
    Gönderim Zamanı: 20-11-2006 Saat 06:13
 
Turkcell Süper Lig'de, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi maç öncesi, Kadıköy'de büyük hareketlilik yaşandı.

Stat kapılarının 15.00'de açılmasıyla tribünlere girmeye başlayan taraftarlar, yaptıkları tezahüratla maç saatini beklemeye başladı.

-BEŞİKTAŞ'A UĞURLAMA-

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden sevgi gösterileriyle stada uğurladı.

Yaklaşık 50 kadar siyah-beyazlı taraftar, takımın stada hareket etmesinden önce tesislerin önünde toplanarak tezahürat yaptı.

Takım otobüsünün tesislerden çıkmasıyla tezahürat temposunu artıran siyah-beyazlılar, derbi maç için futbolcularına başarı diledi.

Karşılaşmanın başlamasına 1 saat 40 dakika kala stada gelen Beşiktaşlı futbolcular, sahaya çıkarak atmosferi gözlemledi.

Fenerbahçe seyircisinin ıslıklarla tepki gösterdiği siyah-beyazlılar, taraftarlarının yanına giderek onları selamladı.

Siyah-beyazlıların saha içinde bulunduğu sırada tribünlerden sahaya su şişeleri atıldığı görüldü.

Takım soyunma odasına girerken tribünlerden gösterilen tepkiye, futbolculardan İbrahim Üzülmez alkışla karşılık verdi.

-GÜVENLİK ÖNLEMLERİ-

Derbi maç nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alınırken, 2 bin 456 polis maç için görev yaptı. Öğlen saatlerinden itibaren Kadıköy ve stat çevresinde güvenlik önlemleri uygulanmaya başlandı.

Stat, saat 15.00'dan itibaren açılırken, tribünler toplam 88 güvenlik kamerasıyla gözlem altına alındı.

-MEDYA ORDUSU-

Derbi maçına adeta bir medya ordusu akredite oldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma için Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) toplam 260 gazetecinin akredite olduğu bildirildi.

Stattaki basın tribününün kapasitesi nedeniyle TSYD'nin birçok başvuruyu da geri çevirmek zorunda kaldığı ifade edilirken, basın tribününde 175, saha içinde de 85 medya mensubunun görev yapacağı kaydedildi. Akretide olan gazeteciler arasında 3 de yabancının bulunduğu belirtildi.

-TRİBÜNLERDEN NOTLAR-

-Stadın, Maraton VIP tribün koltuklarına sarı kartonlarda ''Nomercy'' (Merhamet yok) yazısı yazıldı.

-Sarı-lacivertli taraftarlar, Migros kale arkası tribününe astıkları ''Geçmiş olsun büyük kaptan Rüştü'' yazılı pankartla, ağır bir sakatlık geçiren kaleci Rüştü'ye mesaj gönderdi.

-Erken saatlerden itibaren tribünlere alınmaya başlayan taraftarlar, maç başlayana kadar olan süreçte yaptıkları tezahüratla coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

-Fenerbahçe Kulübü, stata gelen taraftarlara binlerce sarı ve lacivert renkte balon dağıtırken, taraftarlar bu balonlarla tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

-Maç öncesinde iki takım taraftarları arasında tribünlerde gerginlik yaşandı. Maraton tribününün, Beşiktaş tribününe yakın bölümünde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar ile siyah-beyazlı taraftarlar birbirlerine yabancı maddeler attılar. Daha sonra güvenlik birimleri, tribünlerin uç noktalarında önlem aldı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.