Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Platini'den La Liga'ya övgü
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Platini'den La Liga'ya övgü

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Platini'den La Liga'ya övgü
    Gönderim Zamanı: 02-11-2006 Saat 22:13
 Fransızların efsanevi futbolcusu Michael Platini, dünyadaki en iyi futbol liginin La Liga olduğunu iddia etti.

Barcelona'da bulunan Platini, yaptığı açıklamada, dünyadaki en iyi futbol liginin İspanya'nın La Liga'sı olduğunu iddia ederek, "Özellikle son 10 yılda futbol çok değişti. Tabii buna paralel olarak da yeni futbol yıldızları da doğdu. Artık futbol daha hareketli, heyecan verici ve izlemesi daha zevkli bir hale dönüştü. Bence en güzeli, İspanya Ligi'nde bütün bu saydıklarımı görme şansınızın olması. Bunda en iyi futbolcuları da bünyesinde barındırmasının büyük etkisi var" şeklinde konuştu.
Platini, Real Madrid'i nasıl bulduğu yönünde sorulan bir soruya ise, "Zidane ve Figo gibi kalıplaşmış oyuncularından mahrum bir kadroya sahip olması üzerine Real Madrid, yeniden yapılanma sürecine girdi. Bence biraz daha sabırlı olmak ve beklemek gerekiyor. Ama en önemlisi Real Madrid gibi bir takımın, sadece iyi futbol oynamasının yeterli olmaması, aynı zamanda kupalar ve şampiyonluklar kazanmasıdır. İşte bu yüzden de Capello'yu takımın başına getirdiler" cevabını verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde bazı değişikliklerin yapılması gerektiğini de vurgulayan Platini, Şampiyonlar Ligi'nde her ülkeden en fazla 3 ekibin yer almasını ve böylece Romanya, Polonya ve İsveç gibi ülkelerde yer alan ama Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayan bazı yıldız oyuncuların da bu sayede kendilerini gösterme şansını yakalayacağını kaydetti.

Platini, altın ayakkabı ile ilgili olarak da, "Altın ayakkabıyı İtalyan kaleci Buffon'un hak ettiğini düşünüyorum" dediPlatiniden%20La%20Ligaya%20övgü

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.