Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Deivid De Souza Manisa'yı çökertti  3-2
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Deivid De Souza Manisa'yı çökertti 3-2

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deivid De Souza Manisa'yı çökertti 3-2
    Gönderim Zamanı: 30-10-2006 Saat 07:00
 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

 

Türkcell Süper Lig'deki Vestel Manisaspor- Fenerbahçe maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Muhittin Gürses

Vestel Manisaspor: Bülent, Burak, Johana, Hakan, Uğur, Selçuk, Şener, Sezer, Zelenka, Holosko, Metin

Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Tuncay, Tümer, Alex, Deivid

MAÇ BAŞLADI...

2. dakika. Vestel Manisa, Fenerbahçe ceza sahası önünde Holosko ile şut pozisyonu buldu. Bu futbolcunun şutu farklı şekilde auta gitti.

3. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Vestel Manisa kalesine etkili gitti. Tuncay'ın ceza sahası içindeki Tümer'e indirdiği topu solak yıldız kaleye vurdu. Altıpas içinde meşin yuvarlağa son dokunan isim Alex topu ağlara gönderdi. Bu pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

5. dakika. Karışlaşma tempolu başladı. Orta sahada büyük bir üstünlük kurma mücadelesi yaşanıyor. Fenerbahçe bu dakikada Tümer ile Manisa kalesine etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasının önünden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kale direğini sıyırarak auta çıktı.

8. dakika. Manisa sağ kanattan Metin ile Fenerbahçe ceza sahasında pozisyon buldu. Golcü isim topu Lugano'dan kurtardığı anda yerde kaldı. Maçın hakemi devam kararı verdi.

11. dakika. Mücadelenin bu bölümlerinde Manisspor'un gol için baskısı var. Sağ kanattan Holosko'nun sürüklediği atakta ceza sahasına kesilen topu Fenerbahçe savunması son anda kornere çeldi. Köşe atışında Manisalı futbolcuların kafa şutunda Uğur Boral meşin yuvarlağı kale sahası içinde karşıladı.

13. dakika. Manisa özellikle sağ kanattan etkili ataklar yapıyor. Metin ceza sahasında topla buluştuğu anda yerden ortasını yaptı. Kaleci Volkan altıpas içine sert gelen topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

 20. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Önder'in ısrarcı takibiyle golü buldu. Sağ kanattan Uğur'un kontrolündeki topu takibi bırakmayan Önder Turacı meşin yuvarlağı rakibinin ayaklarında çalıp ceza sahasına harika bir orta kesti. Brezilyalı golcü Deivid savunmadan önce topa ayak koyarak Vestel Manisaspor ağlarını sarstı.



Deivid'in bu golüyle Fenerbahçe, Vestel Manisaspor karşısında 1-0 öne geçti.

 24. dakika.
Fenerbahçe savunmasında inanılmaz bir hata yaptı. Edu geri pas atmak isterken topu Holosko'ya teslim etti. Süratle ceza sahasına giren Çek futbolcu Lugano'dan sıyrıldığı anda yerden kaleye plase bir vuruş yaptı. Volkan'nın müdahelesine rağmen top Fenerbahçe ağlarına gitti.

Holosko'nun bu şık golüyle mücadeleye 1-1'lik eşitlik geldi.

30. dakika.
Manisa'da zirve mücadelesine yakışır bir maç oynanıyor. Top iki kale arasında sürekli gidip geliyor. Her iki takımda açık bir futbol sergiliyor. Gol pozisyonu bol bir futbol oynanıyor.

 34.  dakika. Manisa'da Selçuk boynundaki muska yüzünden hakemden sarı kart gördü.

37. dakika. Fenerbahçe atağı savunmasından ileri çıkan Lugano ile etkili gelişti. Urugaylı futbolcu sağ kanattan ileri çıkan Alex'i savunmanın arkasında topla buluşturdu. Brezilyalı futbolcu yanına yaklaşan Tuncay'a topu bıraktı. Tuncay ortasını önündeki savunmaya çarptırınca etkili olabilecek bir atak sona erdi.

 39. dakika. Fenerbahçe üstünlük sayısını Deivid De Souza ile buldu. Ani gelişen atakta Alex De Souza, Manisa savunmasının arkasına sarkan Deivid'e şık bir ara pası bıraktı. Savunmanın ofsayt diye durakladığı anda Brezilyalı golcü kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Deivid harika bir plase vuruşuyla Manisa kalesini ikinci kez havalandırdı.



Deivid'in bu golüyle Fenerbahçe, Vestel Manisa karşısında 2-1 öne geçti.

 41. dakika. Şener, Uğur Boral'ı formasından çekince hakemden sarı kartı gördü.

43. dakika.
Sol kanattan Uğur Boral'un ceza sahasına gönderdiği topa Deivid yükselip kafayı vurdu. Vuruş isabetsiz olunca Fenerbahçe 3. gol şansını kaçırmış oldu.

45. dakika. Fenerbahçe kıran kırana geçen ilk yarıda ligde lider durumda bulunan rakibi Manisa karşısında 2-1 üstünlüğünü sürdürüyor.

Maçın ilk yarısı için 1 dakika ek süre ilave edildi.

Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Hakemin ilk yarı için son düdüğüyle Sarı-Lacivertliler Manisa karşısında soyunma odasına 1-0 üstünlük ile gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARI

48. dakika. Vestel Manisa ikinci yarıya baskılı başladı. Fenerbahçe bu bölümlerde oyunu kendi yarı sahasında kabul ediyor.

49. dakika. Sol kanattan geline Vestel atağında Hakan Balta, ceza sahasına ortasını yaptı. Ön direğe gelen topu Lugano kafayla kornere çeldi.

50. dakika. Köşe atışından gelen top sağ kanada açıldı. Selçuk'un arka direğe kestiği meşin yuvarlağa Holosko iyi yükseldi. Önder'in müdahelesine rağmen Çek futbolcu kafa vuruşunu yaptı. Direğin dibinden ağlara giden topu kaleci Volkan son anda çeldi. Holosko önüne düşen topu bir kez daha kafa ile kaleye vurmak istedi. Top bu futbolcudan auta çıktı.



 56. dakika. Deivid De Souza maçtaki 3. golünü kafa ile Vestel Manisa ağlarına bıraktı. Sol kanattan Alex'in kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Deivid De Souza savunmanın arasından kafayı vurdu. Kaleci Bülent sert gelen topa müdahele edemedi. Ağlara giden bu golle Fenerbahçe 3-1 üstünlük sağlamış oldu.



Fenerbahçe Deivid'un bu şık kafa golüyle Vestel Manisaspor karşısında 3-1 üstün duruma geçti.

61. dakika.
Fenerbahçe 4. gole Appiah ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Tuncay Şanlı topu süratle rakip yarı sahaya taşıdı. Yerden ceza sahasına gönderdiği top altıpas üzerinde Appiah'ta kaldı. Savunmanın müdahele edemediği pozisyonda Ganalı yıldız kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Appiah meşin yuvarlağı kalecinin üzerine vurunca takımını 4. golden etti.

 64. dakika. Vestel Manisa'da Metin yerini Caner'e bıraktı.

65. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay sağ kanattan ceza sahasının önündeki Alex'e pasını çıkarttı. Brezilyalı yıldızın topun gelişen vurduğu vole kaleci Bülent'in ellerinde kaldı.

66. dakika. Vestel Manisa sağ kanattan etkili geldi. Caner korner çizgisi üzerinde topu ortaya çevirmeyi başardı. Volkan'nın müdahele edemedi meşin yuvarlak kale çizgisine pralel olarak ceza sahasının  dışına çıktı. Topu Önder uzaklaştırdı.

67.dakika. Vestel Manisa gol için tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sol kanattan Hakan Balta ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direkte Caner boş pozisyonda topa dokunamadı. Manisa üst üste gol pozisyonları üretmeye başladı.

 69. dakika. Fenerbahçe'nin gardının düştüğü anlarda Zico orta sahaya müdahe etti. Tümer oyundan alınırken, Aurelio sahaya giren isim oldu.

71. dakika. Süper Lig'de zirvenin el değiştireceği mücadelede Fenerbahçe'nin lider Manisa karşısında 3-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Vestel Manisa karşılaşmanın son bölümlere girilirken gol için rakip kalede baskısı iyice artmış durumda. Fenerbahçe bu dakikalarda kendi yarı sahasına kapanmış durumda.

75. dakika. Vestel Manisa sağ kanattan yine Caner ile etkili geldi. Genç futbolcunun sıfıra inerek ön direğe kestiği ortaya Zelenka yükseldi. Volkan'nın çıktığı pozisyonda Önder çok kritik bir müdahele ile Çek futbolcunun önünden topu kornere çeldi.

78. dakika. Fenerbahçe 4. golü Deivid ile kaçırdı. Sağ kanattan gelişen atakta top ceza sahası önündeki Tuncay'a geldi. Tuncay'ın ara pasına hareketelen Deivid bir anda kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı golcünün yaptığı plase vuruşu açıyı iyi kapatan Bülent parmaklarının uçuyla kornere çeldi. Fenerbahçe adına şansız bir an.



82. dakika. Zirve mücadelesinde Fenerbahçe'nin Manisa karşısında 3-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Artık karşılaşmada son dakikalara girildi.

83. dakika Vestel atağında Selçuk İnan sağ kanattan ters bir top atarak arka direkte Hakan Balta'yı gol pozisyonunu soktu. Balta topu gelişine yarım vole denedi. Vuruş isabetsiz olunca Manisa adına net bir gol fırsatı kaçmış oldu.

 84. dakika. Sol kanattan ileri çıkan Alex, Zelenka'dan sıyrıldığı anda yerde kaldı. Hakem devam dedi. Alex itiraz edince sarı kartı gördü.

 85. dakika. Manisa'da Nizamettin oyuna girdi. Çıkan isim Selçuk İnan.

 86. dakika. Vestel Manisa golü Burak ile buldu. Sağ kanattan köşe atışı kullanıldı. Ön direkte topla buluşan Burak kalabılığın arasından yerden zayıf bir vuruş çıkarttı. Meşin kalabalık içinden kimseye çarpmadan kaleci Volkan'nın bakışları arasında Fenerbahçe ağlarına gitti.

Burak'ın bu golüyle maçta skor şimdi 3-2 oldu.

90. dakika.
Fenerbahçe gole Deivid ile çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan meşin yuvarlağa arka direkte bekleyen Deivid'e doğru geldi. Boş pozisyonda golü atmaya hazırlanan Brezilyalı futbolcunun önünde kaleci Bülent son anda topa dokunarak golcü ismi yanıltı. Fenerbahçe adına 4. gol kaçtı.

 90+1 dakika. Topla elle oynayan Tuncay hakemden sarı kartı gördü.

 90+2. Fenerbahçe'de 3. golünde sahibi Deivid yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

Uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Deivid De Souza'nın yıldızlaştığı maçta lider Manisa'yı 3-2'lik skorladevirip zirvenin yeni sahibi oldu.

MAÇ SONUCU: VESTEL MANİSA : 2-3 : FENERBAHÇE

 

Düzenleyen Past Eternity - 30-10-2006 Saat 20:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.251 Saniyede Yüklendi.