Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Hakan Şükür'den 3'lük kafa vuruşu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Hakan Şükür'den 3'lük kafa vuruşu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hakan Şükür'den 3'lük kafa vuruşu
    Gönderim Zamanı: 29-10-2006 Saat 05:59
 

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Bülent Demirlek, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Akarca

Galatasaray: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Carrusca, Ayhan,
Inamoto, Arda, Iliç, Ümit

Gençlerbirliği: Gökhan, Risp, Tarore, Erkan, Mehmet Nas, Okan, Mehmet Çakır, Ayman, Isaac, Haminu, Eren

MAÇ BAŞLADI...

2 dakika. Galatasaray atağında rakip yarı sahada topla buluşan Ümit Karan Tarore'nin müdahelesiyle yerde kaldı. Serbest vuruşu kullanan isim Arda oldu. Ceza sahasına gelen topa kimse dokunamadı. Meşin yuvarlak kaleci Gökhan'nın ellerinde kaldı.

3. dakika. Kaleci Gökhan'nın uzun degajında Galatasaray savunması topu sektirdi. Savunmanın arkasına sarkan Isaac topu kontrol edip kaleci Mondragon ile karşı karşıya kalacağı anda savunmada Ferhat çok kritik bir müdahahele ile meşin yuvarlağı taca gönderdi.

5. dakika. G.Birliği, Mehmet Çakır ile Galatasaray kalesini yokladı. Sol kanattan İsaac'a atılan pasta top sekerek Mehmet Çakır'ın önünde kaldı. Savunmanın müdahele edemediği pozisyonda Çakır'dan ceza sahasının dışından sert bir şut geldi. Mondragon üzerine gelen meşin yuvarlağı iki hamlede güçlükle kontrol etti.



8. dakika. Galatasaray bu anda gole çok yaklaştı. Sol kanattan şık hareketlerle rakiplerini birer birer geçen Ayhan Akman, ceza sahasının çarprazından ortasını yaptı. Altıpas içine gelen meşin yuvarlağa kaleci Gökhan, Ümit Karan'nın başının üzerinden yumrukladı. Ceza sahasının içinde kalan topa İliç vuramadı. Galatasaray golü kaçıran taraf oldu.

10. dakika. Ali Sami Yen'deki mücadele tempolu geçiyor. İki ekipte açık futbolu tercih ediyor.  Karşılıklı ataklar ve pozisyonlar var. Gol her an için iki ekipten de gelebilir.

12. dakika. Galatasaray gole Ayhan Akman ile çok yaklaştı. Sağ kanattan bindiren Sabri, ceza sahası önündeki Ayhan'a yerden pasını çıkarttı. 18 yayı üzerinde topla buluşan Galatasaraylı futbolcu yerden direğin dibine sert bir şut çıkarttı. Kaleci Gökhan'nın uzandığı pozisyonda meşin yuvarlak direğin dışına çarparak auta çıktı. Sarı-Kırmızılılar adına şansız bir an.

16. dakika. Galatasaray bu kezde Carrusca ile gole yaklaştı. Sağ kanattan Sabri'nin ceza sahasına kestiği ortada meşin yuvarlak Ümit Karan'ı geçti. Arka direkte topla buluşan Carrusca, göğsüyle yumuşattığı meşin yuvarlağı yakın mesafeden kaleye vurdu. Bu şutta top kalenin az farkla üzerinden auta çıktı. Galatasaray bir kez daha üstünlük sayısını bulamadı.



20. dakika. Galatasaar gol için bastırıyor. Üst üste pozisyonlar ile gole yaklaşan Sarı-Kırmızılılar bu kezde Ümit Karan ile direği geçemedi. Ceza sahasına şık çalımlarla sokulan Ayhan Akman, sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Ümit Karan'a güzel bir ara pası bıraktı. Karan, altıpas üzerinde topla buluştuğu anda sert bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak 90 tabir edilen noktadan oyun alanına geri döndü.



25. dakika. Galatasaray bir kez daha gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta kimsenin dokunamadığı top arka direkte bomboş pozisyondaki Carrusca'nın önünde kaldı. Arjantinli futbolcu topun gelişine plase bir vuruş yaptı. Top üst direği sıyırarak auta çıktı.

29. dakika. 0-0 beraberlikle geride kaldı. Gençlerbirliği açık bir futbolu tercih ediyor. Galatasaray kanatlardan geliştirdiği ataklarda tehlikeli pozisyonlar üretiyor.

30. dakika. Galatasaray atağında İliç'in sol kanattan güzel hareketlerle sürüklediği meşin yuvarlak ceza sahasındaki Arda'da kaldı. Arda önündeki rakiplerinden şık bir hareketle sıyrılıp ceza sahasına girdiği anda şutunu attı. Kaleye pralele giden topa kimse müdahele edemedi.

32. dakika. Gençlerbirliği ani gelişen atakta Draman sağ kanattan ceza sahasına girdiği anda kaleci Mondragon ile karşı karşıya kaldı. Yerden yapılan sert vuruşu kaleci Mondrogan köşeden harika bir refleks ile çıkartmayı başardı.



 33. dakika. Galatasaray atağında yerde kalan İliç hakemden rakibi için sarı kart isteyince kendisi gördü.

 35. dakika. Sağ kanattan Gençlerbirliği atağında İsaac'a sert giren Galatasaraylı savunmacı Tomas hakemden sarı kart gördü.

39. dakika. Galatasaray üst üste net gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Sağ kanattan gelişen atakta Arda şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılıp yerden ceza sahasına pasını çıkarttı. Carrusca sırtı dönük pozisyonda buluştuğu topu yanındaki İliç'e bıraktı. İliç boş durumda meşin yuvarlağı köşeye bıraktı. Topa son anda savunmaya çarparak yan direği yalıyarak kornere çıktı. Köşe atışını Carrusca kullandı. İliç ceza sahasında seken topu kalenin önünde kontrol etip şutunu attı. Meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta gitti. Galatasaray adına şansız anlar.



 41. dakika. Gençlerbirliği atağında Mehmet Çakır'ı formasından çeken İnamoto hakemden sarı kart gördü.

43. dakika. Gençlerbirliği, Galatasaray kalesine güzel paslarla indi. Ceza sahası önünde Mehmet Çakır, kafa pasıyla Eren topu indirdi. Bu futbolcunun sert şutunu kaleci Mondragon yatarak kontrol etti.

 44. dakika. Carrusca'ya ikili mücadelede faul yapan Eren hakemden sarı kart gördü.

45.  dakika. Maçta ilk yarı için son anlar oynanıyor. Mücadelenin normal süresine 1 dakika ilave edildi. Pozisyonu bol olan karşılaşmada iki tarafta golü bulamadı.

45+1 dakika. Maçın uzatma anlarında da gol olmayınca Ali Sami Yen'deki zorlu mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

MAÇTA İKİNCİ YARI

 46 dakika.
Gerets, ikinci yarıya Cihan ve Hasan Şaş ile başladı. Oyundan çıkan isimler ise Ferhat ve Carrusca oldu.

49. dakika. Galatasaray İliç ile ikinci yarının hemen başında gole yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Ümit Karan, sağ taraftan savunmanın arkasına hareketlenen İliç'e ara pasını bıraktı. Sırp yıldız boş pozisyonda meşin yuvarlağa istediği vuruşu yapamadı. Top kalenin farklı şekilde üzerinden auta çıktı.

 52. dakika.
Gençlerbirliği'nde Draman, yerini Kerem'e bıraktı.

55. dakika. Galatasaray sağ kanattan İliç ile etkili geldi. Sırp oyuncunun ceza sahası önüne yerden gönderdiği top Ümit Karan'da kaldı. Ümit rakibinden kurtulup şu pozisyonu ararken yerde kaldı. Hakem ceza sahasının hemen önünden serbest vuruşu Galatasaray'a verdi.

56. dakika. Frikik atışını Ümit Karan kullandı. Golcü futbolcunun yerden plase vuruşu direğin dibinden ağlarla buluşmak üzere iken kaleci Gökhan harika uzanarak parmaklarının ucuyla gole izin vermedi.



60. dakika. Ali Sami Yen'deki zorlu mücadelede Galatasaray gol için tüm hatlarıyla Gençlerbirliği kalesine yükleniyor. Karşılaşmada 0-0'lık beraberlik sürüyor.

 66.  dakika. Gençlerbirliği'nde Eren yerini Adem'e bıraktı.

67.  dakika. Gençlerbirliği maçın başından beri ilk kez gole bu kadar çok yaklaştı. Galatasaray atağında Kırmızılı-Siyahlı ekibin savunması topu uzaklaştırdı. Orta sahada Tomas topu sektirince İsaac savunmanın arkasında topla buluşup süratle rakip ceza sahasına sokuldu. Sol kanattan Mehmet Çakır boş pozisyonda pas bekledi. Isaac pasta vermedi şutunu da atamadı. Cihan son araya girdi

 68.dakika Galatasaray'da günün şansız ismi Saşa İliç  yerini Hakan Şükür'e bıraktı.



 69. dakika. Galatasaray golü Hakan Şükür ile buldu. Oyuna dahil olup ceza sahasına hareketlenen Şükür, sağ kanattan Hasan Şaş'ın yaptığı ortaya kafayı vurup takımını öne geçiren golü attı. Kral ilk topla buluşmasında golü buldu.



Bu golle Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında 1-0 geçti.

75. dakika.
Galatasaray, ikinci yarıda yapılan değişikliklerle oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Özellikle sağ kanada yerleşen Hasan Şaş bu bölgede çok etkili bir futbol sergiledi. Şaş golünde ortasını yapan isim oldu.

76. dakika. Gençlerbirliği atağında uzun atılan pas savunmanın arkasına düştü. Mondragon kalesinden hatalı çıktı. Tomas'ın kafasından seken meşin yuvarlak sol kanattan Ayman'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda top üstten auta çıktı.

 78. dakika. Gençlerbirliği'nde oyundan İsaac çıktı. Sahaya giren isim Nicoise oldu.

79. dakika. Galatasaray ikinci gole Ümit Karan ile çok yaklaştı. Orta sahadan İnamoto savunmanın arkasına uzun bir pas attı. Ümit Karan bu topa hareketlenen kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Gençlerbirliği savunmasında Tarore, Karan'ın vuruşundan son anda ayak koyarak topu konrene çeldi.

82. dakika. Maçın son bölümleri oynanıyor. Galatasaray, Hakan Şükür'ün kafa golüyle Gençlerbirliği karşısındaki 1-0'lık üstünlüğünü sürdüyor.

86. dakika. Galatasaray orta sahasında İnamoto top kaybı yaptı. Mehmet Çakır ceza sahasına sokulup şut pozisyonu ararken Ayhan Akman, arkadan net bir müdahele ile Mehmet Çakır'ı yere indirdi. Hakem Bülent Demirlek faul atışını Gençlerbirliği'ne verdi. Bu pozisyonda hakem Demirlek net bir sarı kartı es geçti.

Atışı Mehmet Çakır kullandı. Yaklaşık 27 metrelik mesafeden bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

 87. dakika. Gençlerbirliği atağında Cihan rakibini indirdi. Normal bir ikili mücadelede hakem Demirlek sarı kartını Cihan'a çıkarttı. Sarı kartların ölçüsü yok.

 88. dakika. Hasan Şaş, sağ kanattan rakiplerinden sıyrıldığı anda yerde kaldı. Hakem faul atışını verdi. Ayağından kramponu çıkan Şaş, rakibinin üzerine yürüyünce hakemden sarı kartı gördü.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Gençlerbirliği gol için Sarı-Kırmızılı kaleye yükleniyor.

Maçın uzatma süresi olarak 3  dakika ilave edildi.

90+1. Gençlerbirliği sağ kanattan Nicoise ile Galatasaray kalesine etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasına girip sıfırdan yaptığı ortayı savunma son anda kornere çeldi.

90+2 köşe atışı ceza sahasının dışına doğru kullanıldı. Ümit Karan, ceza sahasın önüne gelen topu rakibinden kurtarıp kontra atağı başlattı. Sol kanattan bindiren Hasan Şaş, Karan'dan aldığı pası Hakan Şükür'e tek pasla atmak isterken kaleci Gökhan'a gönderdi. Tehlikeli olabilecek bir atak sonuçsuz kaldı.

 90+3 dakika. Maçın uzatmasının son anlarında Sabri hakemden sarı kart gördü. Bu dakika içinde Gençlerbirliği Okan ile beraberlik şansına çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen şişirme top bir anda Okan'nın önünde kaldı. Golcü futbolcu, Mondragon ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı kalecinin kucağına nişanladı.

Hakem bu son ataktan sonra maçın bitiş düdüğünü çaldı. Galatasaray, Hakan Şükür'ün golüyle Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etmeyi başardı.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY: 1-0 :GENÇLERBİRLİĞİ

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.175 Saniyede Yüklendi.