Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ümit: "En kaliteli takım biziz!"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ümit: "En kaliteli takım biziz!"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ümit: "En kaliteli takım biziz!"
    Gönderim Zamanı: 25-10-2006 Saat 23:50



  Galatasaray'ın golcüsü Ümit konuştu: "Erciyes maçında rakibin direkten dönen topu şansımızın döndüğünün göstergesi. Huzurlu olursak yenemeyeceğimiz takım yok"

Erciyes maçında attığı iki golle G.Saray'ı uzun aradan sonra galibiyete taşıyan Ümit Karan, maç öncesi takımdaki havadan son dakikada attığı penaltıya, şanssızlıktan yeni doğan oğluna kadar bir çok konuda konuştu.

İşte golcü yıldızın sözleri: Erciyes maçından önce takım halinde yemek yiyorduk. Bu tip yemekler bittiğinde takım dağılırdı. Ama Kayseri'de saatlerce sohbet ettik. Oradan belliydi maçı kazanacağımız. Skor 1-1 olunca müthiş bir kenetlenmeyle maça asıldık. Penaltıyı Beşiktaş maçındaki gibi atacaktım ama kalecinin vuracağım köşeye yatmaya başladığını farkettim. Köşeyi değiştirecek vakit yoktu. Ben de yukarı vurdum ve gol oldu.

* Türkiye'nin en kaliteli takımı biziz. Huzurumuz yerindeyken yenemeyeceğimiz rakip yok. Puan farkı ne olursa olsun şampiyonluğun en büyük adayı da biziz. Erciyes maçının son dakikasında rakibin direkten dönen topu şansımızın döndüğünün kanıtı. Bu sezon çok pozisyona girip değerlendiremiyorduk. Rakiplerimiz ise son dakikalarda goller bulup bizden puan kopartıyorlardı.

* Oğlum, hayatımı değiştirdi. Ona aşığım. Onun da benim gibi futbolcu olacağına inanıyorum. Ünlü tenisçi Agassi, oğlu için bir anlaşma yaptı. Çocuk 16 yaşına geldiğinde tenis oynarsa 1 milyon dolar alacak. Benzer bir anlaşmayı ben de yapacağım.



Kaynak: Sabah


25.10.2006
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.167 Saniyede Yüklendi.