Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Trabzon beraberlikle başladı 1-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Trabzon beraberlikle başladı 1-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Trabzon beraberlikle başladı 1-1
    Gönderim Zamanı: 25-10-2006 Saat 10:14
 
Trabzon beraberlikle başladı !
Gençlerbirliği’ne 3-0 yenilen Trabzonspor, laneti üzerinden atamadı.
24 Ekim 2006 21:55
Türkiye Kupası’nda Vestel Manisaspor’la karşılaşan Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Süper Lig’deki maçta Gençlerbirliği’ne 3-0 yenilen bordo mavililer lider Vestel’e de boyun eğdi.

Maçın ilk golü 5. dakikada Gökdeniz’den gelirken, 24. dakikada Vestel Rafael’le skoru eşitledi. Manisaspor’da Meduna 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçtan Önemli Dakikalar..
Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda Vestel Manisaspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.

5. dakikada, Marcelinho'nun ara pasıyla ceza alanına giren Gökdeniz'in yerden ve düzgün şutunda top ağlara gitti: 0-1

13. dakikada gelişen Vestel Manisaspor atağında Holosko'nun ceza alanın hemen önünden attığı sert şutta, Jefferson'dan dönen topu, önünde bulan Rafael'in vuruşunda savunma oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

22. dakikada Şener'in sağ kanattan getirip ortaladığı topa, kale önündeki Rafael, bekletmeden vurdu, iyi yer tutan kaleci Jefferson topu kontrol etmeyi başardı.

24. dakikada Vestel Manisaspor skorda eşitliği sağladı. Nizamettin'in kullandığı korner atışında kale önünde oluşan karambolde, savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Rafael, sert bir vuruşla ağlara gönderdi:1-1

27. dakikada Nizamettin'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Jefferson topu kornere çeldi.

29. Dakikadaki Trabzonspor atağında Marcelinho sağdan getirdiği topu ceza alanına gönderdi, Gökdeniz'in önce göğsünde kontrol edip, sonra voleyle kaleye gönderdiği topu, kaleci Fevzi kontrol etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

47. dakikada Vestel atağı ofsayt ile bitti.

50. dakikada gelişen Trabzonspor atağı ofsayt ile bitti.

51. dakikada Sezer'in şutu avuta gitti.

53. dakikada Marcelinho'nun şutu avuta gitti.

56. dakikada Gökdeniz'le başlayan atakta Ersan Martin havadan gelen topa yükseldi ama mutlak gollük bir pozsyonda topu ağlara gönderemedi.

59. dakikada Trabzonsporun kullandığı serbest vuruşta top rakğ defansın ayağında kaldı...

60. dakikada gelişen Vestel atağında Musa Büyük topu kornere çeldi. Vuruş sonrasında gelişen atağı taçla kesen isim Ersen Martin oldu.

62. dakikada Trabzonspor Gökdeniz ile yüklendi ama bu oyuncu yerde kalına tehlike büyümeden engellendi..

63. dakika Johanna ceza alanı çok sert vurdu, kalci topu kornere çeldi.

64. dakikada ani gelişen Trabzon atağında Rafael rakibini düşürünce sarı kart gördü..

66. dakikada Zelenca topa çok sert vurdu ama top az farkla avuta gitti.

67. dakikada Nizamettin'in ortasında top dışarı giderken hakem korneri işaret etti. Kullanılan köşe vuruşuna Rafael'in kafa vuruşunda topu kaleci Jeferson mükemmel bir refleks ile çıkartmayı başardı.

69. dakikada Sezer'in köşe vuruşuda Rafael yine topa kafa vuran isim oldu ama top avuta gitti. Bu dakikada Selçuk oyuna dahil oldu.

70. dakikada Musampa oyuna Marcelinho'nun yerine oyuna girdi.

78. dakikada Ersen Martin'in kafa vuruşudışarı gitti, hakem topa temas etti ve korneri gösterdi. Yapılan atış sonuç getirmedi.

81. dakikada Gökdeniz'in ortasına Musampa vuramadı, atak devam etti ve top döndü dolaşıo tekrar Musampa'ya geldi ama onun cılız vuruşunu Fevzi rahat kontrol etti.

Bu dakikada Holosko'nun yerine Metin girdi.

82. dakikada Gökdeniz düşürüldü top Musa'da kalınca hakem devam dedi, pasında Ferhat sert vurdu ama Fevzi mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

83. dakikada Rafael'in vuruşunda top kaleci Jeffeerson'da kaldı.

84. dakikada Musa düşürüldü. Cezaalanın 2 metre çaprazında yapılacak vuruş için topun başına Gökdeniz geldi, ortasını Burak kafa ile ceza alanı dışına çıkarttı.

86. dakikada Gökdeniz'in vuruşunda top defansa çarpıp tekrar bu oyuncuya geldi onun artasında Ersen Martin vurdu ama kaleci topu yine çeldi.

89. dakikada Trabzonspor baskısı sonuç getirmedi. Gökdeniz Ersen Martin'in indirdiği topa mükemmel bir vole vurdu top kornere çelindi.

Korneren gelen topta Musampanın kafa vuruşu auta gitti.

Maçın normal süresi 1-1 biterken 3 dakika kesinti dakikası ilave edildi. Rafael Marquez topla elle oynayınca ikinci sarı karttan kırmızı kart ile dışarıda kaldı ve FB maçımda oynama çamsını kaybetti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.