Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Arda korkuttu!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Arda korkuttu!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arda korkuttu!
    Gönderim Zamanı: 25-10-2006 Saat 03:43




  Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda 25 Ekim Çarşamba günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antremanla sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar.

Antrenman maçında girdiği bir pozisyonda sakatlanan genç futbolcu Arda, çalışmayı tamamlayamadı. Maçın sonlarına doğru Sabri ile girdiği ikili mücadelede, sağ ayak bileğine darbe alan ve yerde kalan genç futbulcuya sağlık ekibi ilk müdahaleyi saha içinde yaparken, Arda'yı daha sonra kucaklarında tesislere götürdüler.

Kulüp doktoru İlker Yücesir, Arda'nın durumunun yapılacak kontrollerin ardından yarın netlik kazanacağı ifade etti.

Diğer yandan, Galatasaray'ın çalışmasında, sakatlığı süren Hakan Şükür, salondaki çalışmasının ardından kısa süre düz koşu yaparken, Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Orhan ise antrenmanda yer almadı.

Bu arada, antrenman öncesi Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Gerets ve antrenör Erdal Keser, basın mensuplarıyla bayramlaştılar. Antrenman sonrasında da önce Hakan Şükür, daha sonra ise kaleci Mondragon gazetecilerin bayramını kutlarken, Kolombiyalı file bekçisi kendisine ikram edilen çikolatadan yedi.
Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.