Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Zorlu virajdayız!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Zorlu virajdayız!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zorlu virajdayız!
    Gönderim Zamanı: 25-10-2006 Saat 03:35




  Ağır hasarla atlatılan kritik periyodun ardından, Galatasaray’ı çok zorlu bir viraj daha bekliyor: 3 kulvar, 18 gün ve tam 6 maç. 

3 günde bir maç...
Milli maçlara denk gelen kritik periyodu ağır hasarla geride bırakan Galatasaray’ın önünde çok zorlu bir viraj daha var. 3 kulvarda, 18 günde tam 6 maça çıkacak olan Cim Bom’un, lig, Avrupa ve Türkiye Kupası’ndaki kaderi belli olacak. Aslan’ın sınavları şöyle: 25 Ekim Bursaspor (Fortis TK), 28 Ekim Gençlerbirliği (Süper Lig) 31 Ekim PSV (Devler Ligi -dış-), 5 Kasım Rize (Süper Lig -dış-), 8 Kasım Karşıyaka (Fortis TK-dış-), 12 Kasım Sakarya (Süper Lig).

Hazırlıklar başladı
Keskin virajın hazırlıklarına ara vermeden devam eden Cim Bom, dünü basına açık tek antrenmanla geçirdi. Uzun süreli galibiyet hasretine son veren Sarı-Kırmızılı futbolcuların hayli keyifli olduğu gözlendi. Erciyes karşısında 90 dakika oynayanlar rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular idmanı yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamladı. Galatasaray, Gerets yönetiminde bugün basına kapalı olarak bir antrenman gerçekleştirecek.
 



Kaynak: Fanatik


23.10.2006




Düzenleyen darklevelone - 25-10-2006 Saat 03:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.