Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ali Şen, Hakan’a cepten destek verdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ali Şen, Hakan’a cepten destek verdi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ali Şen, Hakan’a cepten destek verdi
    Gönderim Zamanı: 12-10-2006 Saat 22:36

F.Bahçe’nin eski başkanı, Moldova maçı öncesi eleştirilere hedef olan Kral’a, ’Türk gençliğinin idolü sensin. Yarın akşam Moldova’yı yerle bir edeceksin’ diye mesaj geçip moral verdi. Hakan, devre arasında Şen’e yanıt verdi: Baba bu goller sana hediye.

SON dönemde eleştirilen, Moldova maçında 784 gün sona fileleri havalandıran hem de 4 gol birden atan Hakan Şükür, maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. "Maçtan önce de sayın Ali Şen çok manalı şeyler söylemişti. Kendisi de bizden biri çok teşekkür ederim. Hayatımda hiçbir zaman devre arasında telefonumu açmam. Ama 3-0 olduktan sonra eşimi aradım. Ağlayacağını tahmin etmiştim, öyleymiş" diyen Hakan Şükür, Şen’in diyaloğu için "O bende saklı kalsın" ifadesi kullandı. Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, Kral Hakan ile arasında cep telefonu aracılığıyla yaşanan SMS trafiğini şöyle dile getirdi:

"Maçlardan önce Rüştü Reçber’e de, Fatih Terim’e de Hakan Şükür’e de zaman zaman mesaj geçerim. Maçtan bir gün önce öğleden sonra Hakan Şükür’e ’Seninle uğraşan küçük adamları bize bırak. Türk gençliğinin idolü sensin. Yarın akşam Moldova’yı yerle bir edeceksin’ diye bir mesaj geçtim. Bu mesajı geçtikten bir kaç dakika sonra Hakan’dan yanıt geldi: ’Baba ellerinden öperim. Teşekkür ediyorum. Yanımda Orhan, Rüştü, Tümer var. Onlar da selam söylüyorlar.’ Ben dün maçı televizyondan seyrederken devre arasında yine bir mesaj geldi. Mesajı arkadaşlarımdan geliyor zannettim. Açtığımda ise benim için sürprizdi. ’Baba bu goller sana hediye. Allah senden razı olsun. Hakan Şükür’ yazıyordu.

Hakan o mesajı devre arasında nasıl geçti bilmiyorum. Terim gibi disiplinli bir teknik direktörün görev yaptığı milli takımda devre arasında bir futbolcunun birine mesaj çekmesi çok zor. Ama Hakan demek ki o kadar duygulandı ki, ne olursa olsun bu mesajı bana geçip teşekkür etti. Bu hareketi beni de çok duygulandırdı.

Kaynak: Hürriyet

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.