Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kış sezonunda saç şeklinizi belirlediniz mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kış sezonunda saç şeklinizi belirlediniz mi?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kış sezonunda saç şeklinizi belirlediniz mi?
    Gönderim Zamanı: 11-10-2006 Saat 22:25
Kışa hazırlanırken yapmanız gereken hazırlıklardn biri de saç modelinizi değiştirmek olacaktır. Yeni bir mevsim demek yeni bir saç modeli demektir.

Asi gençlik

Hayata meydan okuyan, kural tanımayan, sınırları zorlayan bir tarz. Saçlardaki düzensiz uzunluklar isyan dolu stiliyle hayata baş kaldırıyor. Asi Gençlik 2003 çikolata kahvelerle zenginleştirilmiş.

Rock & Roll

Rock & Roll’culardan etkilenen modern ve erkeksi bir tarz. Tavır ve seksapel bu tarzın iki önemli bileşeni. Uzun saçlar, at nalı formunda yoğun kakül, yüzü perdeleyen daha uzun tutamlar ve saç uçlarındaki kontrast renklendirmelerle yaratılan farklılık.

60’lar

60’ların yumuşak, doğal ve özgür tarzından etkilenen saçlarda çok yönlü ve feminen bir görünüm...60’ların bob kesimini yansıtan bu trendde nostaljik çizgideki diyagonal kesimler ve keskin hatlar, başın tepe kısmındaki hacim ve hareketle yumuşatılıyor. 60’ların buğulu bejleri hafif bakır röflelerle birleştiriliyor.

Kış rüzgarı

Özellikle ince telli saçlarda hareket ve hacim yaratacak teknikler içeren Kış Rüzgarı trendinde en önemli faktör, güçlü bir modernlik içeren kadınsılığı yansıtması. Yumuşak sarı ve bej tonlarıyla renklendirilen saçlarda hareket daha da vurgulanıyor.

Japon esintisi

Uzakdoğu kültürünün izlerini taşıyan bu trendde keskin ve güçlü çizgiler hakim. Siperlik gibi gözün önüne düşen uzun kaküller, jilet gibi keskin çizgiler taşıyan kesimler saçlara güçlü bir görünüm kazandırıyor. Igora’nın sıcak şarap ve vişne renkleriyle dümdüz saçlarda farklı bir derinlik ve parlaklık yaratılıyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.