Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yattara’ya 20 bin YTL ceza
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yattara’ya 20 bin YTL ceza

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yattara’ya 20 bin YTL ceza
    Gönderim Zamanı: 09-03-2006 Saat 04:42

Trabzonspor Yönetimi, geçen haftaki Vestel Manisaspor maçında kırmızı kart gören Gineli futbolcu İbrahim Yattara'ya 20 bin YTL para cezası verdi.


Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Yattara'ya 20 bin YTL ceza verdiklerini açıkladı. Kafkas, "Yattara, sorumsuzca davranarak, en çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda takımı yanlız bıraktı. Hocamızın raporu doğrultusunda bu futbolcumuza 20 bin YTL para cezası verilmesini uygun gördük. Takımdaki her futbolcu, kurallara ve Trabzonspor kimliğine uymalıdır" dedi.


Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Vestel Manisaspor maçında oyuncuların kazanmak için herşeyi ortaya koyduğunu belirten Kafkas, "Zor bir maçtan üç puanla ayrılmasını bildiler. Sonuçlara takılı kalmadan futbolcularımızın birlik ve beraberlik içinde olması bize mutluluk veriyor. Ekip ruhunun kazanılmasının ne kadar haklı olduğunu gördük. Futbolcularımızı alınlarından öpüyoruz. Başta teknik direktörümüz olmak üzere bütün takımı kutluyoruz. Önümüzde zor bir Galatasaray maçı var. Rakiplerimizin konumu değil, bizim konumumuz önemli. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Bundan şüphemiz yok. Futbolcularımıza güveniyoruz. Önümüzdeki sezon Avrupa'da oynamayı düşündüğümüz için bizim için her maç derbi olacaktır. Taraftarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu maçta Gökdeniz, Fatih ve Celaleddin'in de takıma katılması olumlu bir gelişme. Galatasaray maçında tek eskiğimiz Yattara olacak" diye konuştu.


Galatasaray Kulübü'nden şu ana kadar kendilerine bilet talebinin gelmediğini ifade eden Zeyyat Kafkas, talep olması halinde sarı-kırmızılı kulübe misafir tribününden hak ettikleri yeri ayıracaklarını söyledi.


Bu arada, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile sezon sonu ne olacağı konusunda şimdilik bir görüşme yapmayacaklarını belirten Kafkas, "Haftalar ilerledikçe kendisiyle transfer komitesi olarak oturup görüşülecek ve teknik direktör konusu bir karara bağlanacak" dedi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.