Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe 4 - 0 Galatasaray (Maç Sonucu)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe 4 - 0 Galatasaray (Maç Sonucu)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe 4 - 0 Galatasaray (Maç Sonucu)
    Gönderim Zamanı: 23-04-2006 Saat 18:22
Turkcell Süper Ligi 31.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Galatasaray'ı yenmekle kalmadı. Sahada adeta ezdi! Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekibin ataklarından sonra oyuna ağırlığını koyan futbolcularımız ilk 20.dakikada 2-0 öne geçerken, ilkyarının bitiminde attıklarından çok kaçırdıkları ile konuşuldu. Mücadele bittiğinde Fenerbahçemizin direklerden dönen sayısız pozisyonu ve kaçırdığı net gol pozisyonları akıllarda kaldı. Bu sonuçtan sonra şampiyonluk yolunda liderliği tekrar ele geçiren takımımız, ezeli rakibini yenmekle kalmadı. Sahada adeta Galatasaray'ı ezdi!

Goller: Appiah dk.12, Luciano dk.20, Alex dk.70, Anelka dk.78,

Fenerbahçe: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Stephen Appiah, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Marcio Nobre, Marco Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Deniz BarışİLK YARI

1. dakika Maça Galatasaray başladı.
2. dakika Maç gergin başladı. Luciano ile girdiği pozisyonda yerde kalan Uğur, tepki gösterdi.
3. dakika Maçın ilk atağı Galatasaray'dan geldi. Tehlikeli gelişen atakta Ayhan cezasahası dışından sert vurdu, top az farkla auta gitti.
4. dakika Pozisyonun hemen ardından Galatasaray, Fenerbahçe kalesine bir daha geldi. Savunmayı geçen Necati, aut çizgisine yakın yerde vurdu, top yan ağlarda kaldı.
7. dakika Fenerbahçe cezasahasının hemen dışında frikik kazandı.
8. dakika Kazanılan serbest vuruşu Alex kullandı, yerden giden topu Mondragon kontrol etti.
10. dakika Fenerbahçe, sol kanatta ayağa paslarla Galatasaray cezahasına sokuldu, Ümit ortayı yaptı ama defans karşıladı.
11. dakika Fenerbahçe, kendi yarısahasında topu kaybetti. Hakan Şükür aldığı topla cezahasına kadar sokuldu ama son anda araya Deniz girdi.
12. dakika Fenerbahçe'nin golü Appiah'dan geldi. Siyahi yıldız topu cezahasına kadar getirdi. Sol kanatta Tuncay'a verdi, Tuncay tekrar Appiah'a verdi. Appiah yerden ve çok sert vurdu, köşeye giden topa Mondragon engel olamadı ve Fenerbahçe derbide 1-0 öne geçti.
14. dakika Fenerbahçe, cezasahası dışında bir serbest vuruş daha kazandı. Alex'in ortasında defans son anda topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda, Galatasaray defansına çarpan top yeniden kornere gitti. Kullanılan ikinci köşe vuruşunda Nobre kafayla vurdu, Ferhat çizgi üzerinde topu çıkardı.
15. dakika Galatasaray'da Saidou sarı kart gördü.
17. dakika Bu pozisyonun ardından Galatasaray serbest vuruş kazandı. Hasan Şaş kullandı ama defans topu taca atarak uzaklaştırdı.
20. dakika Fenerbahçe orta sahada topu kaptı. Tuncay soldaki Alex'e verdi. Alex ortaya Tuncay'a bıraktı. Tuncay çok sert vurdu, kaleci Mondragon çıkardı ama dönen topu boş kaleye Luciano bıraktı ve takımını 2-0 öne geçiren golü attı.
23. dakika Galatasaray sağ kanattan korner noktasına yakın bölgede serbest vuruş kazandı. Kazanılan vuruşu Hasan Şaş kullandı, defans topu kornere attı. Hasan'ın kullandığı köşe vuruşundan sonuç çıkmadı.
25. dakika Maçın yan hakemine itiraz eden Alex sarı kart gördü.
27. dakika Fenerbahçe, ,ikinci golün ardından maçı rölanti tempoya alarak oyunda üstünlüğü tamamen eline geçirdi.
29. dakika Fenerbahçe defansı, Galatasaray ataklarında forvetlerin geçmesine izin vermiyor.
30. dakika Galatasaray'da, Uğur oyundan çıktı, yerine golcü futbolcu İLiç girdi.
31. dakika Hasan şaş'ın ortasında Hakan Şükür yükseldi vurdu, top Rüştü'de kaldı.
33. dakika Galatasaray'da, Hasan Şaş hakem düdük çalmadan serbest vuruşu kullandığı için sarı kart gördü. Hasan Şaş bu kartla cezalı duruma düştü.
34. dakika Hasan Şaş'ın sarı kart görmesinin ardından yeniden kullanılan serbest vuruştan da Galatasaray forveti gol çıkaramadı.
35. dakika Alex'in mükemmel pasında kaleci Mondragon ile karşı karşıya kalan Tuncay çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu, top auta gitti.
37. dakika Galatasaray kendi sahasında çıkmakta zorlanıyor. Fenerbahçe'nin ileri uç elemanlarının yaptığı pres, çoğu zaman Fenerbahçe'nin lehine top kazanmayla sonuçlanıyor.
38. dakika Fenerbahçe kendi sahasından yine hızlı atakla çıktı, topu alan Alex cezahasına sokulduğu sırada yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır "devam" dedi.
39. dakika Maça oldukça stresli başlayan Hasan Şaş, sık sık hakem Cüneyt Çakır'a itirazlarda bulunuyor.
41. dakika Maç sertleşmeye başladı. Her iki takım oyuncuları da rakiplerine tatlı sert müdehalelerde bulunuyorlar.
41. dakika Galatasaray'da, hakem Cüneyt Çakır'a itiraz eden Necati Ateş sarı kart gördü. Çakır, itirazla taviz vermiyor.
43. dakika Fenerbahçe kendi cezasahası önünde Nobre ile topu kaptı. Nobre verdiği pası geri aldı sağ kanattaki Tuncay'ı mükemmel gördü. Tuncay sağ kanattan ilerledi ve yerden pasında yeniden Nonre'yi topla buluşturdu. Nobre çok sert vurdu, üst direğe çarpan top geri döndü, dönen pozisyonda bu kez Luciano vurdu ama top auta çıktı.
44. dakika Maça 1 dakikalık duraklama zamanı eklendi. Bu arada geçtiğim gün internet sitesinde taraftarıyla konuşan Tuncay, yaptığı diyalogda dediği gibi sürekli taraftarı ateşleyen haraketler yapıyor.
45 dakika İlk yarının son atağı da Fenerbahçe'den geldi. Alex, kendi taşıdığı topu Appiah'a verdi. Appiah ortaladı ama sonuç çıkmadı.

İlerleyen saniyelerde de gol olmayınca Fenerbahçemiz ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

46. dakika İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.
47. dakika Galatasaray'da rakibine sert giren Saiduo ikinci sarı kartı, ardından da kırmızı kartı gördü. Galatasaray 10 kişi kaldı.
50. dakika Fenerbahçe'de, Hasan Şaş'a müdehalesinin ardından Servet sarı kart gördü.
51. dakika Fenerbahçe cezayayı üzerinde frikik kazandı. Serbest vuruşu Alex kullanmadan önce cezasahası içerisinde Luciano yerde kaldı. Bu pozisyonda hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı Luciano sarı kart gördü. Alex'in kullandığı serbest vuruş ise barajda kaldı.
55. dakika Galatasaray ikinci yarı ile birlikte oyunda dengeyi kurdu. Maç karşılıklı atakalarla devam ediyor.
58. dakika Sol ayağını bir raket gibi kullanan Alex cezasahasına sokuldu girer girmez bu kez sağ ayapıyla çok sert vurdu top üst direkte patladı.
59. dakika Galatasaray'da İliç sarı kart gördü.
59. dakika Fenerbahçe tirübünleri, karşılaşma öncesinde bir slogan haline gelen, "Çocuklar inanın, inanın çocuklar... Güzel günler göreceğiz, güneşli günler..." şeklindeki şiiri koro halinde söylüyorlar...
60. dakika Fenerbahçe'de yedek oyuncular ısınmaya başladı. Daum, ilerleyen dakikalarda oyuncu değişikliğine gidecek. Isınan oyuncular arasında Anelka da var.
64. dakika Tuncay dripling halinde cezasahasına kadar sokuldu, çizgi üzerinde sert vurdu, Mondragon topu kontrol etti.
66. dakika Topla haraket halindeyken bir anda sakatlanan Nobre yerde kaldı. Kasığını tutan futbolcu seyde ile saha kenarına alındı. Bu futbolcunun yerine Anelka oyuna girecek.
68. dakika Fenerbahçe'de sakatlanan Nobre'nin yerine Anelka oyuna girdi.
69. dakika Galatasaray defansının hatasında araya Anelka girdi ve pasını Aurelio'ya aktardı. Aurelio'da cezasahası içerisindeki Alex'e topu bıraktı. Alex güzel bir vuruşla takımını 3-0 öne geçiren golü attı.
71. dakika Galatasaray'da, Ayhan oyundan çıktı, yerine Heinz girdi.
78. dakika Bu kez de Anelka sahneye çıktı. Sol kanattan Ümit Özat'ın yaptığı ortaya 3 defans oyuncusunun arasından Anelka çok güzel vurdu ve takımını 4-0 öne geçirdi.
79. dakika Galatasaray'da, Hakan Şükür oyundan çıktı, yerine Hasan Kabze girdi.
82. dakika Fenerbahçe rakibi karşısında 4-0 öne geçmesine rağmen defansa çekilmek yerine atak üstüne atak geliştiyor. Sık sık Galatasaray kalesini yoklayan Sarı Kanaryalar, her golden sonra bir gol daha diyor.
87. dakika Fenerbahçe'de, Tuncay Şanlı oyundan çıktı, Semih oyuna girdi.
88. dakika Anelka sol kanattan getirdiği topla cezahasına kadar girdi. Önündeki futbolculardan, ardından da Mondragon'dan sıyrıldı, vuruşunu yaptı ama top direkten döndü.
89. dakika Fenerbahçe'de, Alex oyundan çıktı, yerine Mehmet Yozgatlı girdi.
ANTU
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.