Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
1st4n6uL Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-06-2013
Konum: Albania
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı 1st4n6uL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi
    Gönderim Zamanı: 23-06-2013 Saat 19:17
Sitemiz 2013 yılının Haziran ayında kurulmuş olmaktadır. Sitemizde bulunan tasarım lisanslı tasarım olup, içerik olarakta aklınıza gelebilecek her konuyu baz almak ve facebook, twitter ve diğer sosyal paylaşım sitelerinden gerekli ve önemli konuları paylaşmak, ilgili kategorilerde konulara yoğunlaşmak ve google arama statüslerinde yer almak istemektedir.
Sitemizde bulunan tüm içerikler özgün içerik olup. Sadece haberler kısmında bulunan bazı haber sitelerinden son dakika, güncel haberler, dünya haberleri ve siyasi konularda haberleri bot ile sunmaktadır.
Sitemize Takım arkadaşları aramaktayız.Sitemizi bir meyve ağacı olarak düşünecek olan bu takım arkadaşlarının, ücret olarakta ağacın meyvelerinden faydalanacaklardır. Bu meyveleri gene biz yapmak zorundayız.
Sitemiz, google aramalarında Sosyal medya, haberler, video, foto galeri, wordpress, android, oyun, indir, wp tema, Dini konular, Tarih, Mizah ve aklınıza gelecek bütün konuları zamanla google sıralamarında yapılacak backlink ve makale yazarlarının çalışmasıyla temiz bir şekilde yer almak için aday olmuştur.
Sitemizin resmi sloganı 'SosyaL Medya Bizimle Titreyecek' olup gerçekten Sanal ortamda medya ile ilgili çıkan haberleri titretecek şekilde sunup, Adımızı Bir türk sitesi olarak sıralamara s****k istemekteyiz.
Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi '
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.