Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kemal "Yılmaz, kınaların en hasına layık"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kemal "Yılmaz, kınaların en hasına layık"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kemal "Yılmaz, kınaların en hasına layık"
    Gönderim Zamanı: 17-04-2006 Saat 04:17
Kemal "Yılmaz, kınaların en hasına layık"
V.Manisasporlu Yılmaz Özlem, bir başka deyişle "Yeşil Sahaların Kasabı", dün gece takımının almış olduğu galibiyetten çok Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında yakaladığı avantaja sevinmesi tepkilere yol açtı. Devre arasında arbede yaşanmasına sebep olan Yılmaz, maçın bitiminde de boş durmadı. Yayıncı kuruluşun kameralarına demeç veren Yılmaz, devre arası yaşanan gerginlikle ilgili kendisine sorulan bir soru üzerine "Kemal bana ’kına yakın’ dedi" diye dert yandı. TV’de yayınlanan bu haber sonrası gazetelerin sadece oyuncumuz Kemal Aslan’dan bahsetmesi üzerine oyuncumuz Kemal Aslan bugün resmi sitemize bir açıklama yaptı.

Kemal Aslan "Yılmaz maç sonrası basına yaptığı açıklamada benim kına yakın dediğimi söylemiş. Ama bunu neden söylediğimi açıklamamış. Maç sonrası koridorlarda Galatasaray Şampiyon diye bağıran bir oyuncuya başka ne denebilir ki. Biz sadece Vestel’e yenilmedik. Daha öncede deplasmanda yenilgiler yaşadık. Bu futbolun kaderi. Ama bir oyuncu kendi takımı için değil de başka bir takım için koridorda Şampiyon Galatasaray diye bağırıyor ise ona kınaların en hasını göndermek gerek. Keşke tv’lere gerçekleri açıklasaydı. Belli ki buna cesaret edememiş" dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.