Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - En çok Kullanılan Programlarlardan bazıları
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

En çok Kullanılan Programlarlardan bazıları

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 11:19
KMPlayer 3.0.0.1442 (Ücretsiz)
 
http://i1217.photobucket.com/albums/dd382/byBuRaK19/1256078281_kmplayer.gif
 
KMPlayer birçok video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı. Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında
 
 
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 15:14

VLC Media Player (VideoLAN) 1.1.11   (Ücretsiz)

 
VLC (VideoLAN) çok kullanışlı bir video çalar programıdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, VCD ve canlı video izleme olanağı sağlar. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur. Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır

Download
http://garr.dl.sourceforge.net/project/vlc/1.1.11/win32/vlc-1.1.11-win32.exe



Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 15:15
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 15:46

GOM Player 2.1.33.5071 (ücretsiz)

GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.

GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir. Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır.

Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.

Download
http://appen.gomlab.com/eng/gom/GOMPLAYERENSETUP.EXE

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 15:51

FireFox 7.0.1 (Türkçe Ücretsiz)

 
Web'de gezinmeyi en iyi şekle s****k için pek çok şahane özelliği bir araya getirdik.
Gezinmek  Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş  Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim

Parola Yöneticisi: Bir daha hiçbir uyarı görmeden sitelerdeki parolalarınızı hatırlayın.
Tek Tıkla Yer İmi Ekleme: Siteleri kolayca işaretleyin, arayın ve düzenleyin.
Geliştirilmiş Başarım: Mozilla Firefox ile bilgisayarınızın belleğinden daha az kullanarak sayfaları daha hızlı görüntüleyin.
Akıllı Konum Çubuğu: Sevdiğiniz siteleri saniyeler içinde bulunu: Arama çubuğuna ilgili birkaç şey yazın yeter.
Anlık Site Kimliği: Mozilla  Firefox basit site kimliği sayesinde çevrim içi hilelerden, güvensiz para aktarımlarından ve sahtekârlıklardan uzak durun.
Tam Sayfa Yaklaştırma: Herhangi bir sayfanın bir bölümünü saniyeler içinde yakından ve okunaklı olarak görün.
İşletim Sistemine Özgü His ve Görünüm: İşletim sisteminizle bütünleşik bir Firefox ile gezinin.

Download
http://mozilla.ulak.net.tr/firefox/releases/7.0.1/win32/tr/Firefox%20Setup%207.0.1.exe

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 16:00

Internet Explorer 8  Türkçe

 
 
 
 
Internet Explorer 8 kararlı sürümü.

Internet Explorer 8 ile gelen önemli yeniliklerin başında "Uyumluluk Modu" geliyor, böylece eski Internet Explorer sürümlerine göre hazırlanan web sitelerine ilişkin uyum problemi ortadan kalkıyor. Internet Explorer 8, kurulumdan hemen sonra diğer kurulu tarayıcılardan veri aktarma işlemini soruyor. Önerilen siteler, WebSlices (Web Slices sık kullandığınız web sitelerinin bölümlerine abone olmanıza olanak tanır), Hızlandırıcılar,InPrivate Gözatma, InPrivate Engelleme ve güçlendirilmiş Gözatma Geçmişini Sil özelliği (Internet Explorerin güvenli sörf yapmanız için veri depolamaması), Klavyeyle Gözatma gibi yeni özellikler ile Internet Explorer 8 sürümünde karşılaşabiliyoruz.


Download 32 Bit
http://download.microsoft.com/download/C/B/7/CB7C2809-EB9C-4640-90CE-8E98E641BA64/IE8-WindowsXP-x86-TRK.exe

Download 64 Bit
http://download.microsoft.com/download/5/F/0/5F0C1F82-C382-4ABE-BD16-4C89395F9593/IE8-WindowsVista-x64-TRK.exe



Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 16:28
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 16:21

Internet Explorer 9  (Türkçe)

 
 
Her açıdan hızlı — donanım ivmeli metin, görüntü ve grafik performansı hızlandırır ve web sitelerini bilgisayarınızda yüklü programlara benzer kılar.
• Düzenli ve basitleştirilmiş tasarım — size gereken temel denetimleri sağlar ve odak noktasına web sitelerinizi koyar.
• Sık kullandığınız sitelere tek tıklatmayla erişim — Sabitlenmiş Siteler özelliğiyle, sık kullandığınız sitelere önce tarayıcınızı açmak zorunda kalmadan doğrudan Windows görev çubuğundan ulaşabilirsiniz.
• Birleşik arama ve adres çubuğu — aynı konumdan ister bir web adresine gidin isterseniz arama başlatın.
• Yeniden tasarlanan Yeni Sekme sayfası — artık en sık ziyaret ettiğiniz sitelere hızlı erişim sağlayabilir, kapalı sekmelerinizi veya son gözatma oturumunuzu yeniden açabilir ya da InPrivate Gözatma oturumunu başlatabilirsiniz.
• Windows 7 ile tümleştirme — Yaslama, Sabitlenmiş Siteler, Hızlı Listeler ve küçük resim önizlemesi denetimleri ile, Internet Explorer 9 ve Windows 7, Windows'daki en iyi web deneyimini size sunar.
• İyileştirilmiş eklenti yönetimi — Eklenti Performansı Danışmanı bir eklentinin tarayıcıyı yavaşlatıp yavaşlatmadığını belirtir ve eklentiyi devre dışı bırakmanıza veya kaldırmanıza olanak tanır, böylece tarayıcınızın hep hızlı olmasını sağlamanıza yardımcı olur.
• Gizliliğinizi denetlemenize yardımcı olur — İzlenme Koruması, bilgilerinizi gizli tutmak amacıyla, tarayıcının bazı web siteleriyle iletişimini sınırlandırmayı sağlar.
• Yüklemelerinizi düzenli tutar — Yükleme Yöneticisi, Internet'ten yüklediğiniz dosyaların güncel bir listesini tutar, kötü amaçlı olabilecek bir dosyayla karşılaşıldığında bunu size bildirir ve yüklemeyi durdurup yeniden başlatmanıza olanak sağlar.


Download 32 Bit Win7
http://download.microsoft.com/download/D/8/0/D802306E-A327-41EF-A835-2CB34CCA1849/IE9-Windows7-x86-trk.exe

 
 
 
 
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 18:46

Windows Live Messenger XP 2009  (xp kullananlar için son sürüm msn)

 

Windows XP için Windows Live Messenger (MSN) ile sizin için önemli olan kişilerle her zaman iletişimde kalabilirsiniz. Live Messenger ile sohbet ederken fotoğraf paylaşın, görüntülü sohbetle gerçek zamanlı konuşun, oyun oynayın ve hatta arkadaşlarınızın diğer sitelerde paylaştığı sosyal ağ güncellemelerini görün.

Windows Live Messenger; fotoğraf, film, anlık ileti, e-posta, blog oluşturma, aile koruması ve daha fazlası için ücretsiz programlar içeren Windows Live Temel Parçalar'a dahildir.

Windows Live Temel Parçalar; Windows Live Messenger, Fotoğraf Galerisi, Mail, Yazar, Aile Koruması ve Toolbar bileşenlerine ek olarak Microsoft Office Outlook Bağlayıcısı'nı, Office Live Eklentisi'ni ve Microsoft Silverlight'ı içerir. MSN indirmek için aşağıdan işletim sisteminize uygun indir butonuna basınız

 


Download Çevrim Dışı Kurulum
Kurulum esnasında internet bağlantısına ihtiyaç yoktur
http://wl.dlservice.microsoft.com/download/F/1/F/F1FE75CE-C235-4250-9598-AEE5D854A7EA/en/wlsetup-all.exe

 



Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 18:47
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 19:02

Windows Live Messenger 2011 Vista ve Windows 7 için

 
Windows Live Messenger 2011, eskilerin MSN Messenger olarak bildikleri meşhur yazılım.

İndirieceğiniz dosya ile dilediğiniz Live yüklemelerini seçerek kurabilirsiniz, Messenger seçeneğini seçerek Windows Live Messenger Türkçe sürümünü sisteminize kurabilirsiniz. Messenger Plus Live uygulamasını sisteminize kurarak birçok özelliğinden faydalanabilir ve Live Messenger uygulamasını çoklu olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca buradan Multi MSN Çoklu Windows Live Messenger yamasına da ulaşabilir, Live Messenger uygulamasını aynı anda birden fazla açabilmek için gerekli yamayı indirebilirsiniz

Download
http://wl.dlservice.microsoft.com/download/F/F/B/FFBFDDDD-B8C2-4CB9-9FB8-482D43CE3BE3/tr/wlsetup-web.exe

Download Çevrim Dışı Kurulum
Kurulum esnasında internet bağlantısına ihtiyaç yoktur
http://wl.dlservice.microsoft.com/download/E/D/8/ED8AA068-6FDD-4FFA-91CF-EB2AD5E85733/wlsetup-all.exe



Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 19:03
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 19:13

Google Chrome  Güncel Sürüm

 
Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış bir ücretsiz tarayıcıdır. Henüz Chrome için çok yeni, o yüzden şu an için çok fazla şey beklememekteyiz. Dikkatimizi çeken noktalar ise çok az bellek kullanımı, gelişmiş özelliklerdeki ve farklı konumdaki sekmeler, sayfa kaynak koduna hakimiyet, gizli mod, üstün javascript hızı, hoş ve kolay indirme yöneticisi, hızlı erişim ve tüm menülerdeki kolaylık. RSS konusunda ise çok zayıf kalmış. Google mümkün olduğunca sadeliğe ve kolaylığa yönelmesini  hazırlamış olduğu Google Chrome tarayıcısında da sürdürüyor.

• Her işlem için tek bir kutu
• En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri
• Uygulamalarınız için kısayollar

Download
 
 


Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 20:02
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 20:51

Cute Ftp 8.3.4.007 Professional

Cute%20FTP%20Professional%208.3.4.007

 
CuteFTP programının geliştirilmiş yeni versiyonu. Hem iş hem kişisel kullanım için gerçekten çok iyi. Çok daha güvenli, hızlı ve daha kapsamlı. Daha hızlı dosya transferi, Entegre HTML editörü, Klasör senkronizasyonu. Sheduling (zamanlama) özelliği. Script ile otomasyon desteği. SSL, SSH2 ve S/Key şifre encription ile yüksek güvenlik gibi özellikleri var.,

Download
http://www.multiupload.com/UL026P8UHH

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-10-2011 Saat 21:00

Adobe Audition CS5 v4.0




Masaüstü stüdyonuza esneklik ve denetim getiren güçlü araçlarla dijital ses dosyalarınızı kaydedin, miksleyin, düzenleyin, master oluşturun. Kolayca müzik üretin, radyo spotları hazırlayın ve bozuk kayıtları düzeltin. Adobe video uygulamalarıyla akıllı entegrasyon sayesinde, ses ve videoyu birleştirin. Adobe® Audition® 4.0 ile, profesyonel sonuçları kısa sürede elde edin.

Kaydedin ve miksleyin
• Sınırsız sayıda izle düşük gecikmeli miksleme
• ASIO, VST, DirectX ve ReWire desteği
• 50'den fazla ses efekti ve DSP aracı
• Harici donanım desteğiyle kaydedilebilir parametre otomasyonu
• Surround Encoder
Oluşturun ve aranje edin
• Eksiksiz ses araçları seti
• Loop-tabanlı ses izin yaratma
• Video için ses işleme
• Sezgisel kullanıcı arabirimi
• Binlerce sıkıştırılmamış 32-bit müzik loop'u
Düzenleyin ve master oluşturun
• Ses iyileştirme araçları
• Edit görünümünde Mastering Rack'i
• Spectral Frequency Display aracı
• Spectral Pan ve Phase görünümleri

 

Download
http://www.filesonic.com/file/883197324/AACS5.5v4.0.rar

Alternatif:
http://www.fileserve.com/file/2cSqbz6/AACS5.5v4.0.rar

Alternatif:
http://www.wupload.com/file/39866747/AACS5.5v4.0.rar

Alternatif:
http://depositfiles.com/files/ao2ws6i6p/AACS5.5v4.0.rar

 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.206 Saniyede Yüklendi.