Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - En çok Kullanılan Programlarlardan bazıları
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

En çok Kullanılan Programlarlardan bazıları

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:01

UltraISO Premium v9.3.6.2766



UltraISO bir ISO CD/DVD görüntüsü oluşturma/düzenleme/dönüştürme yazılımıdır. Kendi kendine başlayabilir CD/DVD oluşturabilir. UltraISO ile ISO ve BIN uzantılı CD/DVD yedekleri üzerinde tam anlamıyla bir kontrol sağlayabiliyorsunuz.

Temel Özellikleri
• ISO dosyasını direkt olarak düzenleyebilir, dosyaları ve klasörleri dışarı çıkarabilir.

• ISO dosyası oluşturabilir, CD/DVD görüntüsünden CD/DVD oluşturabilir
• Bilinen tüm imaj formatlarını destekler:
• .ISO • .BIN • .IMG • .CIF • .NRG • .MDS • .CCD • .BWI • .ISZ • .DMG • .DAA • .UIF • .HFS

Download
 
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:02

Alcohol 120% Retail v2.0.1.2033



 
Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD'ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD'lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD'leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.

Programın çalıştırılması hakkında kısa bilgi:

Kalıp Yapma Sihirbazını çalıştırdığınızda CD/DVD-ROM/RAM'a takmış olduğunuz oyun/program CD'lerini hemen görerek işleme başlar. Daha sonra kalıp dosyasının saklanacağı konumu ve kalıp biçimini seçebilirsiniz. Başlat tuşuna bastığınızda yedekleme işlemi başlatılıp, kalıp dosyası oluşturulur. Oluşturulan kalıp dosyasına farenin sağ tuşuyla tıklayın. Açılan pencereden 'sanal sürücüye gönder' menüsüne tıkladığınızda sürücü üzerindeki programın/oyunun kurulumu başlatılır ve sanal sürücü üzerinden bunları çalıştırabilirsiniz.

Kalıp Yazma Sihirbazıyla bilgisayarda bulunan herhangi bir kalıp dosyasını (MDS, BWT, BST, ISO gibi) CD/DVD'lere yazabilirsiniz.

Kopyalama Sihirbazıyla CD/DVD'leri kopyalayabilirsiniz.
Silme Sihirbazıyla varolan sanal sürücüleri silebilirsiniz.
Bilgisayarda bulunan tüm kalıp dosyalarını (MDS, BWT, BST, CCD, IS2, CUE, CDI, PDI, NRG, ISO gibi) açabilirsiniz.

Programın seçenekler sekmesine girdiğinizde çeşitli ince ayarlamaları da yapabilirsiniz. Seçenekler > Sanal sürücü kısmından sanal sürücü adedini belirleyebilirsiniz. Yine ayrıca sürücü harfleri sekmesinden sürücü harflerini de değiştirebilirsiniz.

Download

http://hotfile.com/dl/129550810/c581a25/A120_.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:04

DFX Audio Enhancer v9.304 Plus FuLL



Bu program Winamp, Windows Media Player, RealPlayer, Musicmatch ve JRiver için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek.

DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz. DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX’i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Fidelity:
Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

HyperBass:
Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.

Dynamic Boost:
Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.

Ambience:
Bu effekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.

3D Surround Sound:
Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.

Download

http://hotfile.com/dl/129551421/ca39aac/dfx.zip.html


Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:06

Solid PDF Tools 7.0.1035  (Pdf'i word, excel vs. Dönüştürme Programı)



PDF'i Word'e; Excel'e - Kolayca Düzenlenebilir Belgelere Dönüştürün!


Download

 
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:08

Uniblue PowerSuite 2011 (SpeedUpMyPc + RegistryBooster + DriverScanner)



Bilgisayar kullanıcıları en çok bilgisayarın ağırlaşmasından yakınırlar. Format atarsın geçer ama bir süre sonra tekrar başlar. Bilgisayarı hızlandırmak için aslında bilgisayardan çok iyi anlamak gerekir ama günümüzde bir çok program bu işi yapıyor. Bu program ise türünün en iyisi. Dünyada çeşitli ödüller almış bir program ve bu sürümde 3 programı tek bir pakette toplamış. Driver Scanner, Registry Booster ve Speed Up My PC.

Microsoft bu programı tüm windows kullanıcılarına partner program olarak tavsiye ediyor.

Uniblue PowerSuite, bilgisayarınızı formattan sonraki hızda tutacak. Daha önceleri Uniblue, ayrı ayrı sürümlerini yayınlıyordu Registry Booster, SpeedUpMyPc ve SpyEraser olarak. Bu sürümde de bir programın içinde toplandı.

Registry Booster sisteminizdeki kayıt defterinde oluşan hataları tespit ederek onarıyor, gereksiz kayıt girdilerini silip sistemin zinde kalmasını sağlıyor. Ayrıca defrag özelliği ile kayıt defterini birleştirebilirsiniz. Bu arada sistemde hata oluşmasını önlemek açısından, her düzenlemede program bir örnek alıyor ki sistemi geri döndürebilesiniz.

SpeedUpMyPC, bilgisayarınızı maksimum performansa ulaştırmak için ince ayarları eksiksiz olarak yapan bir araç programıdır. Kullanımı basit arayüzüyle gerçekten uzman olmanıza gerek kalmadı! Bir kaç tıklamayla bilgisayarınızı ilk kullandığınızdaki performansa kavuşturabilir, internet hızınızı yükseltebilir ve sistem hatalarını minimuma indirebilirsiniz.

DriverScanner, bilgisayarınızda bulunan sürücüleri (driver) [ses kartı, ekran kartı, USB, modem, yazıcı, anakart, klavye gibi] taramaya, yedeklemeye ve güncelleştirmeye yarayan bir program. Programın sürücü güncellemesi yanında bir özelliği de eğer bilgisayarınızın sürücülerini kaybetmişseniz ya da bilgisayara ön yükleme yoluyla bu sürücüler yüklenmişse ve elinizde sürücü yoksa bir kaç adımda kolayca sürücülerinizi yedekleyebilirsiniz. Bu sayede bir sorun çıktığında sıkıntıyı kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

Download

http://hotfile.com/dl/129553387/e0e48f8/ps.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:09

Sony Vegas Pro 10.0e Build 737

 
 
Windows’un MovieMaker programını hepimiz biliriz. Bir Kaç fotoğraf veya wmv görüntüleriyle özel efektler verip, süslemeye bayılırız. Bu amatör kullanım için yeterli derecede bizleri memnun eder.
Profesyonellik arayan kullanıcılara ise SonyMedia’nın Vegas Programı dayanılmaz niteliktedir. En üstün özellikler ve binlerce efekt bu programa sığdırılmış. Bir çok ünlü firmanın kullandığı Vegas, Mac dosyaları ve *dat dosyaları hariç tüm uzantıları destekler.
En basit olarak *mp3 dosyalarını yeniden düzenleyebilir ve lisanslarını kendi üstünüze yapabilirsiniz. Fazla yer kaplayan video dosyalarını istediğiniz kadar küçültün ve buna rağmen istediğiniz ayarda ve çözünürlükte kalitedende vazgeçmeyin.
Kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm hazırlayın, fona istediğiniz müziği koyun ve istediğiniz zamanda ekranda bilgi mesajları yapın. Bunları istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz.
Çok hızlı compress yapabiliyor.
 
Download

Keygen
http://www.wupload.com/file/162768911/kg_DI_v1.9.zip

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:11

TechSmith Camtasia Studio 7.1.0 Build 1631


 
Camtasia Studio, monitörde yaptıklarınızı video olarak kaydeden güzel bir yazılım. Örneğin bir programın kullanımı hakkında prezentasyon hazırlamanız gerekiyor, bu program ile bilgisayarınızda yaptıklarınızı video olarak kaydedip dilediğiniz gibi (web, cd) yayınlayabilirsiniz
 
Download
 
Program

http://download.techsmith.com/camtasiastudio/enu/710/camtasia.msiSerial

Serial
http://www.wupload.com/file/162774384/camtasia.sn.txt

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:12

Download Accelerator Plus [DAP Premium] v9.5.0.2



 
Downlad Accelerator'un son sürümü. Çok güzel ve yeni özellikleri var. Kullanımı da çok kolay. Yeni versiyonunda indirmeden zip içerisini görebilme de eklenmiş. Flashget'e alternatif...

Download

http://hotfile.com/dl/129556340/9415b92/dapp.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:14

Trojan Remover 6.8.2 Build 2599



 
Bilgisayarınıza bulaşmış olan trojanlerden kurtulmak için kesin çözüm. Kullanımı bir o kadar da kolay bir güvenlik programı. Bu program sayesinde bilgisayarınızda trojan olmayacak.

Download

http://hotfile.com/dl/129556940/3a54a3b/tr.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:15

Universal Document Converter v5.1  (pdf,word,excel,dwg,TIFF, JPEG, PNG vs.)

 


Universal Document Converter'ı aslında sanal bir yazıcı olarak görmek mümkün. Yazılım, sanal olarak her tür belgeyi istediğiniz bir popüler grafik dosya biçimine çevirebiliyor. Bu şekilde, hazırlamış olduğunuz belgelerin biçimi ne olursa olsun, gönderdiğiniz bilgisayarda o yazılım kurulu olmasa da basit bir grafik izleyici ile sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor. Windows tarafından bir yazıcı olarak tanınan yazılım, basılan belgeleri BMP, GIF, JPEG, TIFF, PCX ve DCX biçimlerinde kaydedebiliyor.

Program Microsoft Word belgeleri, Excel tabloları, PowerPoint sunumları ve AutoCAD çizimlerini seçilen dosya biçimine yazdırmadan dönüştürebilir.

Özellikler:
Adobe PDF ya da grafik dosyaları 7 popüler dosya biçiminde çıkartabilir: TIFF, JPEG, PNG, PCX, DCX, GIF, BMP.
Çeşitli türde birden fazla sayfalı metinle çalışabilir.
Sanal baskı teknolojisi ile çok sayfalı raporlar, teknik çizimler ve ticari posterleri seçilen dosya biçimine dönüştürebilir.

Belgeleri doğrudan dışarı çıkartabilir.
Adobe PDF ya da grafik dosyaları dönüştürmek için 'yazıcılar' içinnden 'programı' seçnek yeterli.
Gelişmiş algoritma ile siyah/beyaz ögeleri, reklam malzeme tasarımları, çizimleri, grafikleri, akış tabloları kaydedip, yazdırabilir.
Dosyadaki kenar boşluklarını kaldırmak için otomatik kenar boşluğu kırpma seçeneği var.
Kopya kalitesi, çıkan dosya boyutu gibi ayarlamalar yapılabilir.
Bir profil kütüphanesi oluşturarak hızlı yapılandırma mümkün.
Microsoft Windows Termal Hizmetler ve Citrix ile uyumluluk.
Ağ üzerinde kurulabilir.
COM arabirime sahip.
Windows XP ve üzerini (32/64 bit) destekler.
Herhangi bir belge için sanal yazıcı teknolojisi kullanarak görüntüyü dosyaya yazdırır.
Kullanıcı dostu arayüz ve kolay kullanıma sahip.

Download

http://hotfile.com/dl/129558685/dadb650/udc.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:16

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51



 
Malwarebytes' Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. Malwarebytes' Anti-Malware çalışan her süreci izler ve bir zararlı yazılım daha tehdit oluşturmadan önüne geçer. Türkçe arayüzü ve kolay kullanımıyla bu alanda kullanabileceğiniz en iyi programlardandır.

Download

http://hotfile.com/dl/129567660/117ee13/mam.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:17

Atomix VirtualDJ Pro 7.0.4 Build 364



 
AtomixMP3'ün devamı niteliğindeki Virtual DJ tüm müzikseverleri bilgisayar başına toplayıp Carl Cox gibi profesyonel bir DJ yapmayı amaçlayan MP3 Mix’leme programıdır. Program *.MP3 ve *.WAV dosyalarını desteklemekle beraber birçok ses efektiyle birlikte gelmektedir. Birden çok ses kartı ile kullanabilme özelliği sayesinde bu sektörün en çok aranan programı haline gelmiş durumdadır. Tema (skin) ekleme özelliği de programa ek olarak artı puan kazandıran faktörlerdendir.

Download

http://hotfile.com/dl/129568405/c5008de/avdjp.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:19

Revo Uninstaller Pro v2.5.3 (32/64-bit)



Revo Uninstaller, birçok temizleme aracını da içeren bir program kaldırma aracı. İçerdiği Araçlar • Başlangıç Yönetici • Windows Araçları Yöneticisi • Gereksiz Dosya Temizleyici • Tarayıcı Geçmiş Temizleyici • Office Geçmiş Temizleyici • Geri Dönüşümsüz Silici

Download

http://hotfile.com/dl/129568752/f8b1c76/ru.zip.html

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:20

E.M. Total Video Converter HD v3.71



 
Total Video Converter üstün özellikli bir video ve ses dönüştürme programıdır. Program en popüler dosya biçimlerini desteklemektedir. Güçlü dönüştürme özelliği ile işlemlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. İçerisindeki oynatıcı ile yaptığınız dönüştürmeleri kontrol edebilirsiniz. Her çeşit video dosyasını mobil video veya ses dosyalarına (MP4, 3GP, XviD, DivX, MPEG4, AVI, AMR) çevirebilir.
3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XviD, DivX ve MPEG4 biçimli video dosyalarını birbirine çevirebilir. MPEG biçimli video dosyalarını DVD, SVCD, VCD biçimli video dosyalarına dönüştürebilir ve daha birçok dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.


Yeni sürümde eklenen özellikler :
Videoları PS3 ve blu-ray oynatıcılarda çalışan AVCHD türüne dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, AVCHD'deki *.mts, *.m2ts, *.ts uzantılı HD video dosyalarını diğer video biçimlerine dönüştürebilirsiniz.
Videoları H.264 TS, Mpeg-2 TS, WMV-HD, MKV-HD, DivX-HD, Xvid-HD, MOV-HD, FLA-HD ve MP4-HD uzantılı HD video dosyalarına dönüştürebilirsiniz.
WMV-HD videolarını DVD'ye dönüştürebilir ve yazabilirsiniz.
Yeni eklenen ücretsiz bir araç ile oyunları videolu olarak yakalayabilirsiniz.


Download

Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-10-2011 Saat 23:29

VMware Workstation 8.0.0 8.0.0 Build 471780



 
VMware aynı bilgisayarda disk bölümlendirmeye gerek kalmadan birden fazla işletim sistemine sahip olmak için kullanabileceğiniz bir sanal makine yazılımıdır. Ağ, cihaz kontrolü, dosya paylaşımı, kopyala yapıştır özellikleri, geri alma/ileri alma gibi özellikleri bu sanal makine yazılımı üzerinden çalıştırdıkları işletim sisteminde de kullanabilir ve güvenli bir şekilde işletim sistemini kullanabilirsiniz.

Sanal makine yazılımları arasındaki en popüler yazılımlardan birisi olan VMware Workstation (Gelişmiş Sanal Makine Yaratma Aracı) ile tek bir bilgisayarda birden fazla işletim sistemine sahip olabilirsiniz.

 

Download

 
 


Düzenleyen invertor - 02-10-2011 Saat 23:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.219 Saniyede Yüklendi.