Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - bolan İçerik Menüsünü Nasıl Geri Getirebilirsiniz ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

bolan İçerik Menüsünü Nasıl Geri Getirebilirsiniz ?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bolan İçerik Menüsünü Nasıl Geri Getirebilirsiniz ?
    Gönderim Zamanı: 25-03-2011 Saat 16:06
Sistem araçları ve Kayıt Defteri ayarları ile uğraşırken yanlışlıkla sağ tıklama ile beliren içerik menüsündeki herhangi bir nesneyi devre dışı bıraktınız.

Bu sorunu çözmek için yine Kayıt Defteri'nin yolunu tutmanız gerekiyor. İlk olarak [Win]+[R] tuş kombinasyonu ile Çalıştır'ı ardından da buraya "regedit" yazarak Kayıt Defteri'ni açın.

Daha sonra buradan da HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer" anahtarına gidin ve "NoViewContextMenu" seçeneğinin sol kısımda bulunup bulunmadığına bakın.

Eğer böyle bir girdi mevcut ise "Düzen/Sil" komutunu verin ve ardından da "Evet" ile onaylayarak bu girdinin silinmesini sağlayın. Ayrıca yine "HKEY_LOCAL_MACHINE" anahtarı altında yer alan SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer" anahtarına gidin ve eğer burada da "NoViewContextMenu" girdisi var ise bu girdiyi de silin. Sistemi yeniden başlattığınızda artık içerik menüsü eskisi gibi çalışacaktır.

Saygılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.