Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İnternet Saldırılarına Savaş
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İnternet Saldırılarına Savaş

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnternet Saldırılarına Savaş
    Gönderim Zamanı: 25-03-2011 Saat 11:05

İnternet kullanıcılarının karşılaştıkları bütün saldırılara karşı kormasını sağlayan komple güvenlik paketleri geliyor.İnternetteki olası tüm saldırı türlerine karşı etkin koruma amaçlanan güvenlik paketi fiyat olarak da tek tek almaktan daha cazip. Genişletilmiş güvenlik paketinin fiyatı 40 ile 80 dolar arasında değişiyor.

Genişletilmiş güvenlik paketinin sunulmasının tek amacının müşterileri cazip fiyat ile memnun etmek olmadığını belirten uzmanlar, bu gelişmenin aslında Microsoft'un mayıs ayında sunulan güvenlik uygulamasına karşı atak olduğunu belirtiyor. Ocak ayı sonunda son kullanıcılar için piyasaya sürülecek Windows Vista'nın güvenlik
özellikleri öne çıkarılarak tanıtılması da, güvenlik firmalarının bu hamlesinde etkili oldu.

Bilgisayarı her türlü saldırıdan koruyacak, bütün güvenlik özelliklerini içeren tek bir programın olmadığı belirtilirken, genişletilmiş yeni güvenlik paketinin de yüzde 100 koruma sağlamadığı hatırlatılıyor. Bilgisayar virüsleri ve istenmeyen postalar ile kimlik bilgisi çalmaya yönelik saldırıların 2006 yılında büyük artış göstermesi güvenlik
firmalarını her geçen gün daha fazla sorunla mücadele etmek zorunda bırakıyor.

Güvenlik araçları için harcanan para 2005 yılında yüzde 15 artarak 3 milyar dolara çıkmıştı. 2006'da güvenlik aracı harcamalarınını yüzde 10 daha arttığı hesaplanıyor.

MYNET VİRÜS VE SPAM'E KARŞI ETKİLİ KORUMA SAĞLIYOR
Mynet kullanıcıları virüs ve SPAM'e karşı kapsamlı ve etkili koruma sağlıyor.

Virüs Engelleme Sistemi ile sağlanan maksimum koruma, e-posta ile kendilerini dünya üzerindeki bilgisayarlara yayan virüsleri bilgisayarınız ve dosyalarınızdan uzak tutuyor. Sistem, aldığınız ve gönderdiğiniz e-postaları ve ek dosyaları otomatik olarak tarıyor.

İstenmeyen e-postaları (SPAM) hedef alan gelişmiş engelleme sistemi, izinsiz gönderildiği belirlenen e-postalar için ölümcül oluyor.

Yeni devreye alınan İçerik Filtreleme Sistemi ile bilgisayarlara toplu halde, ticari ve reklam amaçlı olarak izinsiz gönderildiği belirlenen e-postalar posta kutunuzdan içeri alınmıyor. Bu e-postalar bir süreliğine Süzgeç klasöründe saklandıktan sonra siliniyor. Tespit edilen istenmeyen e-postaların sisteme girişi otomatik olarak engelleniyor. Böylece lüzumsuz e-postalar canınızı sıkmamış ve zamanınızı harcamamış oluyor.

Saygılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.