![]() |
|
IMEI Değiştirme Programı - Bütün Çin malı Usb telefonlarda Çalışır |
Post Reply ![]() |
Page <12345 10> |
Author | |
uysalprof ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 21-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bende bu şifre de kaldım
|
|
![]() |
|
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3341 |
Şifreyi bulamayanlar için ana sayfadada belirttiğim üzere
Not:
Programı indiremeyenlerin veya özellikle indiripte açamayanların dikkatine! Kullanmış olduğunuz antivirüs programı indirmiş olduğunuz dosyayı yani IMEI değiştirme programını virüs olarak algıladığından dolayı programı çalıştıramıyorsunuz.
Bu bağlamda herhangi bir sorunla karşılaşmamak için bu işlemi yaparken anti virüs programınızı devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim.... Aksi taktirde olumsuz sonuç alabilirsiniz. |
|
![]() |
|
ozzyback ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 27-05-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
kardeş on numara. sadece bir iki işlemle telefonun imesini değiştirdim. çin malı saat telefon tek hatlı, mükemmel şekilde verimli bir program. ellerinize sağlık ;)
|
|
![]() |
|
quientwind ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 20-05-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
bu programın şifresini bulupta yükleyen arkadaşlar şifreyi bize de söyleyinde biz de yükleyelim.
|
|
![]() |
|
rota ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 31-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
selam arkadaslar ben porogramı ındırdım ve imei degıstrdım bı sorun yok herkese tavsiye ederim.yalnız cıft hatlı telefonda ancak bırını degıstrdım 2 nasıl degıstrecem bılen varsa paylassın.
|
|
![]() |
|
hakanpol37 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 09-06-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
telefonda com noktası nedir.
|
|
![]() |
|
elanazli ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 30-04-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
çok teşekkür ederim işime yaradı. Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
dangerman55 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 09-06-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
ARKADAŞIM VİRUSLU!!!!!
|
|
![]() |
|
alex001 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 03-08-2010 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
arkadaşlar şifre istiyor nasıl acacagım lütfen yardım
|
|
![]() |
|
HighRisk ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-09-2009 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
Windows 7 64 bir Sistem var nasıl çalıştırıcam bunu açılmıyor hata veriyor yinede eline emeğine sağlık.
|
|
HighRisk
|
|
![]() |
|
ssheqer ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 14-06-2011 Status: Offline Points: 0 |
Selam Acil cevap verırsenız sevınırım sım1 duzelttık tamam sım2 yı nasıl duzeltcez bununla ılgılı bılgı yok paylasırsanız sevınırım
|
|
![]() |
|
taha_truva ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 14-06-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
çok işime yaradı teşekkürler
|
|
![]() |
|
poolk ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 18-06-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
çok saolasın emeğine sağlık cok işiime yaradı wala
cin malı telefonumda yaptım oldu yeterki bi usb kablosu ve sağlam ımeı numarası olsun :D :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
egeyldz ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 25-06-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
Normal olarak sadece Trojan olsa sorun çıkmaz programın kendisidir bazen anti-virüs ler onu virüs olarak algılayabilir ama içinden Malware çıkması beni biraz tedirgin etti bu arada istediğin kadar güvenlik konusunda titiz ol bu senin güvenlikten iyi anladıgını ve acıklarını bildigini gösterir.
|
|
Kafamı cekmekten yazmazsam olmaz Muharreme bi martini verinnnn.
|
|
![]() |
|
bayesmer ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 28-06-2011 Status: Offline Points: 0 |
dostum ellerin dert görmesin süpermiş çokta basitmiş valla değiştirdim hemen :D
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 10> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |