![]() |
IMEI Deðiþtirme Programý - Bütün Çin malý Usb telefonlarda Çalýþýr |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Yazar | |
gokmen5148 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-01-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokmen5148
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya kardeþim bu programýn þifresi nedir
birtürlü ulaþamýyorum |
|
![]() |
|
ytug615 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-02-2012 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ytug615
Sa bilader benim pcde denýyorum benim pc windows 7dede çalýþýr mý ben giriyorum kutu þeklinde bi hata veriyor Yardým Edermýsýnýz
![]() |
|
![]() |
|
karamurat76 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-01-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karamurat76
Çok güzel bir program emeðine saðlýk. Imei numarasýný deðiþtirmek 1 dk. ya sürdü ya sürmedi. Virüs programý olmayan Deepfreeze programý olan bilgisayarda denedim hiç sorun çýkmadý. telefonu usb ile baðladýðým an 2 seçenek çýktý yýðýn bellek ve com baðlantýsý diye com'u seçtim ve driver istedi. kýsacasý herþey yazdýðýnýz gibiydi. Tekrar teþekkürler.
|
|
![]() |
|
yunakre ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-02-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunakre
![]() ![]() |
|
yunus
|
|
![]() |
|
S3Z3R ![]() Moderator ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
Programýn þifresidir
Þifre: www.bilgineferi.com Programda bir problem olduðu zaman mesaj atýp yardým alabilirsiniz :) saygýlar |
|
![]() |
|
![]() |
|
S3Z3R ![]() Moderator ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
Hatayý tam olarak açýklarsanýz yada bir ekran görüntüsü verirseniz daha iyi yardýmda bulunabiliriz. |
|
![]() |
|
![]() |
|
qbirtanem ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-02-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı qbirtanem
üstan harikasýn hersey mükemmel calýsýyor sýrf sana tesekkur edebýlmek ýcýn uye oldum cok sagol cok ýsýme yaradý yazýlanlarý aynen uygularsanýz gercektende program harýka :)
saygýlar |
|
GÜVERCÝN
|
|
![]() |
|
maestro1977 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-01-2012 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maestro1977
arkadaþým emeðin için þimdiden teþekkürler ... ama yine de bir sorum var ... samsung telefonlarý için de oluyor mu ???
cevap gelirse çok sevinirim ... |
|
![]() |
|
loweresss ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-03-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı loweresss
merhaba
programý kurdum driverini yükledim ama imail atamýyorum 5 tane ýmailk numarasý denedim ama olmuyor yardýmcý olurmusunuz. |
|
![]() |
|
tötesangel ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-03-2012 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tötesangel
bende programý indirdim virüs programýda kapalý ama linke týkladýðýmda þifre deðil sadece ana sayfa açýlýyor..þifreye nasýl ulaþabilirim acil yardýmmm
|
|
![]() |
|
komplexman ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-04-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı komplexman
þifreyi bulamýyrum lütfen banada yardýmcý
![]() Düzenleyen komplexman - 01-04-2012 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
kaptanadige ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-04-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaptanadige
selam arkadaþlar nokia n8 türkiyede çalýsýrmý imel atýrdým kendini restliyo bilgisi olan lütfen haber versin
|
|
![]() |
|
af-yok-03 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-04-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı af-yok-03
slm kardeþ öncelikle teþekkürler ama ben telefondan com baðlantýsý bulamadým telefon orjinal samsung ama avrupa giriþli yinede yapma þansým varmý yardýmcý olurmusun lutfen
|
|
![]() |
|
sevcankarakara ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-06-2013 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcankarakara
ben imei deðiþtirdim, telefonuma operatör güncellemeleri gelmiyor. Çünkü dandik ve eski bi telefon imei si kayýt ettirmiþim. Operatör þimdi o telefon sanýyor elimdekini :@
|
|
![]() |
|
alfonzoboy ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-10-2013 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonzoboy
dediklerinizi uygulamaya baþlýyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678910> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |