![]() |
IMEI Değiştirme Programı - Bütün Çin malı Usb telefonlarda Çalışır |
Post Reply ![]() |
Page <1234 10> |
Author | ||
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mustafakoc1953 sim 2 konusu hakkında bilgim yok. Mantık yürütürsek önce sim 1 i takıp IMEI numaranıza bakın not alın sonra sadece sim 2 takılı iken IMEI numaranızı kontrol edin ikiside aynı ise sorun yok demektir :) Bu bağlamda IMEI i bir sefer değiştirmeniz yeterlidir. Aksi takdirde 2 sim ile ayrı ayrı IMEI i değiştirmek gerekir.
Dediğim gibi 2. sim konusu hakkında bilgim yok denemedim deneyip yazarsanız diğer arkadaşlarda konu hakkında bilgilenmiş olur.
Tahminime göre IMEI i birsefer değiştirmeniz yeterlidir.
Saygılarımla
|
||
![]() |
||
kankaa74 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 16-03-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
bu programın şifresi ne?
|
||
![]() |
||
FatihDora ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 24-02-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
|
windows7de Görevyöneticisinde görünüyor ama açılmıyor! xp de çalışıyor!
|
||
![]() |
||
sgcakir ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 27-03-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
|
Kardeş eline sağlık denedim ve oldu. Beni 5 tl den kurtardın
![]() |
||
![]() |
||
C4Timer ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 28-03-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
|
Öncelikle elinize saqlık fakat benim bir sorunum var... imei girdikten sonra isleme baslattıqım anda " please hold on the power key " diyor.. bana yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tsk ederim.. sayqılar..!!!
|
||
![]() |
||
serdem ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 29-03-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
Programı indirip kurdum bu noktoda sıkıntı yok anca telefonu usb ile bagladıgımda telefonun F ve G klasörü otomaitk kullan diye geliyor. Dolaysıyla "Yeni donanım bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ı yükletin gelen uyarılara evet diyin" kısmını yapamıyorum. Ben bu klasörü kopyalayıp telefonun içine yapıştırdım ama çalıştıramadığım için driverler yükleyemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
|
||
![]() |
||
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3332 |
|
Telefon ekranından com Noktası seçeneği yoksa yapacak birşey yok :( Ama normalde olması lazım dikkatli inceleyiniz
Aşağıdaki işlemleri yapın
- Usb kablosu aracılığı ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın
- Telefon ekranından com Noktası nı seçin - Yeni donanım bulundu deyip Driver isteyecek USB Driver For China Mobile klasörünü göstererek driver ı yükletin gelen uyarılara evet diyin.
Kapatma tuşuna basılı tutmanızı istiyor Edited by invertor - 30-03-2011 at 14:28 |
||
![]() |
||
hakan234 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 31-03-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
proğram için tşk. proğram çalışıyo ilkin denedim ama olmadı sonrdaan telefondaki hafıza ve sim kartını çıkartıp denedim hata vermedi . bide bunun çift karlılar için olanıdaolsa idi harika olurdu
|
||
![]() |
||
yasarsahbaz ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04-04-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
Arkadaşlar program xp'de sorunsuz çalışıyor. Ben USB kablosunu hiç kullanmadan bluetooth ile IMEI numarasını değiştirdim. İndirdiğiniz programın USB Driver klasörünü kullanmanıza gerek yok. Bilgisayarınızda bluetooth varsa bilgisayarınızın ve telefonunuzun bluetooth'unu açın ve Imei programını çalıştırın. "please hold on the power key" diye bir uyarı çıkarsa telefonunuzun kapatma tuşuna 2 saniye basılı tutun ve imei değiştirme işleminiz tamamlanacaktır. Ben bu programı faturalı cep telefonum ne idüğü belirsiz kişiler tarafından kopyalandığı için kullanmak zorunda kaldım. Orijinal telefonumun IMEI numarasıyla birileri klonlama yaptığı için mağdur duruma düştüm, aksi taktirde bu programı kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
mertferrari ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 08-04-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
indirme linki nerededir ?
|
||
![]() |
||
esmeraysedat ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 10-04-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
HERŞEY GÜZELDE PROGRAMIN ŞİFRESİ NE? BİLEN VARMI?
|
||
![]() |
||
konsolos22 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 02-05-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
|
indiriyorum fakat programı birtürlü açamiyorum
|
||
![]() |
||
|
Programı indiremeyenlerin veya özellikle indiripte açamayanların dikkatine! Kullanmış olduğunuz antivirüs programı indirmiş olduğunuz dosyayı yani IMEI değiştirme programını virüs olarak algıladığından dolayı programı çalıştıramıyorsunuz.
Bu bağlamda herhangi bir sorunla karşılaşmamak için bu işlemi yaparken anti virüs programınızı devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim....
|
||
![]() |
||
quientwind ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 20-05-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
|
arkadaşlar programın şifresine ulaşamadım yardımcı olurmusunuz?
|
||
![]() |
||
tarık ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 21-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
|
arkadaşlar programı indirdim fakat açılmıyor klasor boş
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 10> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |