Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Online Çizgi film izleme sitesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Online Çizgi film izleme sitesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
PcKoliq Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 17-06-2010
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı PcKoliq Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Online Çizgi film izleme sitesi
    Gönderim Zamanı: 25-06-2010 Saat 16:51

Okulların kapandığı şu günlerde anne babaların çocukları evde tutması oldukça zor. Vakit geçirecekleri ve zaman harcayacakları yeni şeyler arayan çocuklar için güzel bir önerimiz var.  Bildiğiniz gibi tüm çocuklar çizgi film izlemeyi sever. Bizimde size önereceğimiz bir çizgi film sitesi. İnternetten bedava türkçe  çizgi film izleyebilirsiniz.

Sitemizin adresi : http://www.Cizgifilmseyret.com . Site de aklınıza gelen her türlü eski ve yeni çizgi filmi bulmak mümkün. Örnek olarak eskilerden, Tom ve Jerry, Şirinler, Casper gibi çizgi filmleri bulmak mümkün. Yenilerden ise bu ara çizgi film dünyasını silip süpüren Kayu , Bakugan, ve Ben 10'i bulmak mümkün.

Çizgi filmler tamamen ücretsiz yapmanız gereken sadece siteye girip yandaki kategorilerden yada arama kutusundan izlemek istediğiniz çizgi filmi seçmek. Çizgi film izleme sayfası açıldığında da REKLAMI GEÇ dediğiniz anda çizgi film karşınıza geliyor. Dikkat etmeniz gereken malum ülkemizde ki internet  hızı oldukça düşük. Çizgi film izlemek için play'e bastığınızda yavaş ilerleme ve duraksama sorunu yaşayabilirsiniz.  Bunu engellemek için play'e basip sesi kısarsanız onun o anda dolmasını sağlarsınız ve 5-10 dk sonra başa alıp izlerseniz donma sorunu olmadan çizgi filmi dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.