Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "2-5 YTL’ye yolcu taşıyamayız"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"2-5 YTL’ye yolcu taşıyamayız"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "2-5 YTL’ye yolcu taşıyamayız"
    Gönderim Zamanı: 06-04-2006 Saat 01:17
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin özel hava yolları gibi 2-5 YTL'ye yolcu taşıyamayacağını belirterek, "İndirimli tarifemiz olan 69 YTL fiyatını sürdürmek istiyoruz" dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Halil Tokel, Bölge Müdürü Necdet Gürsoy, Gelir Başkanı Sami Alan ve Malatya Şube Müdürü Murat Olcay'la birlikte Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret eden THY Genel Müdürü Temel Kotil, burada soruları cevaplandırdı. Sefer yapan firmalardan bazılarının çok düşük fiyatla yolcu taşıdığını, buna THY'nin de dahil olup olmayacağına ilişkin soruya karşılık Kotil, "Ortalama bilet fiyatında zaten indirim yapıyoruz. Tekil bazda yapamıyoruz. 2-5 YTL'ye bilet satamayız. Bunu sattığınız zaman, kalanını diğer yolcuların vermesi gerekiyor. Özellikle Salı günleri 69 YTL'ye yolcu taşıyoruz. Herkes uçağa binsin diye. Bu uygulamamızı sürdüreceğiz" cevabını verdi.

Bu yılın ilk 3 ayında yolcu sayısının bir önceki yıla göre yüzde 30 arttığına dikkat çeken Kotil, "2005'de 7.2 milyon yurt içi yolcu taşıdık. Bu yıl bu rakamı 10 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, son olarak, "Doğuya yaptığımız sefer sayımız, 2005 yılına göre yüzde 100 arttı. Doğu ile Batı arasında yaptığımız yolculuklarda önemli bir rolümüz var. 'Bunu daha da iyileştirmek için ne yapabiliriz?' diye ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Cemal Akın, kristal kayısı maketi ve tepside kuru kaysıyı Kotil'e verirken; Kotil de Başkan Akın'a maket uçak hediye etti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.