Key Scrambler Premium 2.8.2.0 (1 Numaralý Keyloger düþmanýdýr) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02-01-2010 Saat 17:37 |
Key Scrambler Premium 2.8.2.0
Sisteminize KeyLogger sýzsa bile klavyeden basmýþ olduðunuz tüm karakterler resimlerdede görüldüðü üzere deðiþtirerek "Encrypted edilerek" kiþiye anlamsýz yazýlar gitmesini saðlar.
KeyScrambler bir web tarayýcýsý(browser) yamasýdýr. internet sitelerinde, chat programlarýnda,... vs yazmýþ olduðunuz bilgilerin þifrelenerek yazýlmasýný saðlayabilir ve böylece keylogger denen klavye ile yazmýþ olduðunuz yazýlarý hafýzasýnda tutarak gizli bilgilerinizin açýða çýkmasýna yolaçan programlarýn zararlarýndan korunursunuz. KeyScrambler kutucuklara yazmýþ olduðunuz bilgileri farklý karakterlere çevirerek anlamsýz kýlmakta ve böylece okunamamasýný saðlamaktadýr. Örneðin deneme yazdýðýmýzda lxuö/y gibi anlamsýz ve her seferinde deðiþen bir karakterler kümesi oluþturuyor. Özellikle internet bankacýlýðý kullanan kullanýcýlarýmýza tavsiye edilir..
Download
Ýndirdiðiniz dosyanýn içerisinde Programý nasýl full olarak kullanacaðýnýzýn açýklamasý türkçe olarak mevcuttur.
Düzenleyen invertor - 01-10-2011 Saat 23:51 |
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Teþekkürler kullnýyorum güzel program.
|
|
|
|
reistada
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-09-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reistada
|
eline saðlýk güzel paylaþým
|
|
The_Wolf
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-09-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı The_Wolf
|
Saðol. Kardeþ acaba baþka bi upload sitesinede yükler misin ?
|
|
nokihan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-06-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nokihan
|
teþekkürler
|
|
hayalet08
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-07-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayalet08
|
merhabalar,
þimdi ben bunu kullandýðýmda eðer benim pcde keylogger olsa bile karþý tarafa anlamsýz þifreler mi gidiyor ? yoksa keylogger hala benim yazdýðým asýl þifreleri karþý tarafa mý gönderiyor ? bu konu hakkýnda beni bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada çok emeklerin var, hepsi için ayrý ayrý teþekkür ediyorum... |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Evet pc ye keylogger bulaþmýþsa ve bu program kurulu ise herhangi bir þey yazdýðýnýzda keylogger sahibine anlamsýz yazýlar gider bir nevi kendinizi korumuþ olursunuz.
Fakat þuna dikkat etmek gerekir.
Keylogger bulaþmýþ ise Bilgisayarýnýzda bulunan kayýtlý þifreleri alabilir bu konuda bu programýn yararý yoktur. Bundan dolayý güvenlik açýsýndan makinanýzda kayýtlý þifre býrakmamaya özen gösteriniz
Saygýlarýmla |
|
hayalet08
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-07-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayalet08
|
ilginiz için teþekkür ederim..
ne demek istediðinizi çok iyi anladým. tekrardan teþekkür ederim, iyi günler..
|
|
HASKOM
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-12-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HASKOM
|
iyi bir program iþime cok yarýcaga benziyor teþkurler
|
|
"SevGiM GeRÇeK OlMaSaYDI AÐLýYABiLiRMiYDiM"
|
|
onecracker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onecracker
|
tesekkurler
|
|
knight169
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-08-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı knight169
|
link kýrýk :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |