Bilginin Adresi Homepage
Forum Home Forum Home > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

REKLAM ALANI

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri Kayseri Kimleri Yörük İran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat


Sac Kavurma

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Fırtına View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 11-09-2008
Location: Turkey
Status: Offline
Points: 693
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Fırtına Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sac Kavurma
    Posted: 25-06-2009 at 15:48
 
 
 
 
 
 
Malzemeler:
1 Kg Kuşbaşı Et
5-6 Adet Yeşil Biber
4 Adet Domates
2 Adet Soğan

Yapilisi:
Etlerimizi sacta kisik ateste pisirelim.Etlerimiz piştikten sonra,doğramış olduğumuz Soğanı,Biberi,Domatesi ekliyoruz.Bir müddet daha bu şekilde pisiriyoruz.En sonada tuzumuzu ekledikten sonra sac kavurmamizi Afiyetle servis yapabiliriz....

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 1.188 seconds.