Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Gülben Ergen, Biz de ikiz olacağını duyunca çok şaşırdık" ifadesini kullandı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Gülben Ergen, Biz de ikiz olacağını duyunca çok şaşırdık" ifadesini kullandı.

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gülben Ergen, Biz de ikiz olacağını duyunca çok şaşırdık" ifadesini kullandı.
    Gönderim Zamanı: 09-04-2009 Saat 12:58
 
 
 
 
Bir TV programına konuk olan Gülben Ergen, ikiz bebeklerine hamile olmasına karşın çalışmalarına ara vermediğini belirtti.

Ergen, "Hamileliği o kadar canlı yaşayan birisiyim ki 'Ayağını uzat dinlen, aa konser mi veriyorsun?' falan dedikleri zaman çok üzülüyorum. Bu albümün de son evrelerini öyle geçirdik. Çünkü albüm sırasında aldık haberi. Şarkı söylemek çok güzel bir şey" diye konuştu.

'Uzun Yol Şarkıları' isimli bir albüm çıkaran Gülben Ergen, konser provası sırasında katıldığı programda, çalışmaktan yorulmadığını belirterek "Aksine ben kendimi işimi yaptığım, şarkı söylediğim zaman çok iyi hissediyorum. Ben hamileliği de böyle algılıyorum. Atlas'a hamileyken de böyleydim. İşlerim vardı, konserlerim devam ediyordu. Hamilelik yan gelip yatmak demek değil benim için. Çünkü çok daha enerjik hissediyorum" şeklinde konuştu. "5 KİŞİ OLDUK"

Sunucunun "Ne olacak şimdi, evde 3 tane erkek mi olacak?" sözleri üzerine Ergen, "Sormayın, 5 olduk birden bire. Herşeyi iki görüyorum diyorum o yüzden. Allah sağlık versin inşallah, o zamana kadar iyi gitsin herşey. Çok güzel olacağını düşünüyorum ama. Biz de ikiz olacağını duyunca çok şaşırdık" ifadesini kullandı.
 
 


Düzenleyen Fırtına - 09-04-2009 Saat 12:59

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.151 Saniyede Yüklendi.