Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - DVB Viewer Pro 3.6.1.2 + Türkçe dil dosyası
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

DVB Viewer Pro 3.6.1.2 + Türkçe dil dosyası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: DVB Viewer Pro 3.6.1.2 + Türkçe dil dosyası
    Gönderim Zamanı: 07-02-2009 Saat 12:29
 
 
DVB Viewer V3.0 Pro nun başlıca özellikleri..
- % 100 kumanda kontrolü..( receiver kullanmakdan daha zevkli ) Hiçbir ayar yapmadan kumandadan programın bütün özelliklerini kullanabilirsiniz..
ss2 kumandası olanlar winlirc e çift tıklasınlar..sistem tray da yerini aldıkdan sonra çok rahat kullanabilirler..kumandadan info tuşunu ilk başta kullanın..menülerde aynı receiver gibi sağ sol ve ok tuşlarını kullanın..
-P.I.P yani aynı anda iki kanalı izleyebilirsiniz..P.I.P çok pratikdir..ALT-DVB nin pıp inden daha iyi ancak 2 tane şifreli kanal aynı anda izlenemez.1 şifreli bir şifresiz veya 2 aynı TP deki FTA olabilir..
-Program başlı başına bir Multimedya desteği sağlıyor..dvd, divx, mpeg, mp3 ve birçok görüntü ve ses formatını süper kalitede oynatabiliyor..DVD lerin GRF sini elle ayarlayabilme şansımız var..Zaten Programın içinde hazırladığım GRF lerle çok kaliteli filmler dvd ler izleyebilirsiniz..
Yani power veya windvd veya winamp kullanmaya gerek kalmıyor..
Ayrıca programın Play Listi bile var..Yani bir winamp dan farkı yok..isterseniz winamp daki gibi müzik çalarken ekranda hareketli figürler bile oynatıyor..
-Çok stabil bir Program..Çok az Sistem kaynaklarını tüketiyor..Düşük sistemler için birebir ilaç..
-Çok gelişmiş zoom seçeneği var..Skyview in zoom fonksiyonunu bilirsiniz..ondan daha fazla ekranla oynayabilirisniz..Ayrıca isterseniz yerinizden kalkmadan kumanda aracılığı ile bunu yapabilirsiniz..
-Aynı TP deki free yani şifresiz kanalları sınırsız sayıda kayıt edebilirsiniz..isterse aynı anda 5-10 kanalı kayıt edin..
- Yine sınırsız sayıda mp3 veya waw ses kaydı yapabilirsiniz..
-Kumandadan Tetris, pacman ve digger adlı 3 popüler oyunu oynayabilirisniz..pacman hastasıyımdır..zaten programı test ettim derken yarısından çoğunda oyuna takılmışımdır..
 
-Sleep Timer, çok gelişmiş epg ve yine çok gelişmiş zamanlayıcısı var..
EPG demişken programda Türksat da ilginç bir epg olayı oluyor..Lig tv yi açın..lig tv nin epg yayını var o yüzden..diğer hiçbir türksat kanalında epg yok..o kanala gelmezseniz olmaz..biraz bekledikden sonra info ya tuşlayıp programa girin..yeşile bastığınızda trt1, trt2 bazen star ve tv 8 in 3-4 gün yayın akışları ekrana geliyor..ama kanal isimleri farklı olarak geçiyor..hotbirddeki alakasız isimler olarak geçiyor..ama yayın akışları bizim kanalların akışları..sarı tuşa detayı görebilirsiniz..gerçekden ilginç..
örnek resimlere bakın..mesela alakasız bir isim görünen aslında trt-1 in p.tesine kadarki yayın akışı..
 
-Program birçok şeyi Pluginler vazıtası ile yapıyor..Yani açık Plugin desteği var..Mesela şifreli kanallar ı açması için softcam emulatör desteği orjinalinde yok..Ama pikachu nick li yabancı bir arkadaşın yazdığı softCSA ile plugin desteğide ekleniyor..Böylece açılabilen bütün şifreliler s2emu ile açılıyor..
çoklu kayıtı PIP i slelep timer i yine yapan pluginlerdir..
-Sdx, mbd gibi kanal dosyalarından kanal bilgilerini alabiliyor.dvb dream ve my theatre ın mbd dosyalarını okumadı..
ama sdx den çok düzenli bilgileri alıyor..yani feedleri falan ayırıyor..Yalnız Hotbird de şifreli kanalları izlemek için sdx den kanal bilgilerini alırsanız problem oluşuyor..o yüzden hotbird i devamlı taratın..
-ac3 desteği var..şuan Astrada HD görüntü ve ac3 lü ses yayını yapan Prosibien kanalı 3-5 gün önce yayına başladı..o kanaldan denedim sonuç süper..
-Uyduları TP dosyasındaki Transedit isimli ufak programla taratıp program içine aktarabilirsiniz..ALT-DVB deki gibi tuner lock değerini artırabilir ve değişik ayarlar yapabilirsiniz..
-Harika bir favori hazırlama düzeneği var..Ben favori oluşturmadım siz arzu ettiğiniz listeyi oluşturabilirsiniz..Channel den Favorites e tıklayıp ardında aynı menüde kanal listesine tıklayıp sürükle bırak yönetiyle çok basit listeler oluşturabilir ve bunlara kumandadan tek tıkla ulaşabilirsiniz..
-Programa arzu ederseniz kanal logolarını ekleyebilirsiniz..Melesa lyngsat dan türksat uydusunun sayfasını komple pc nize indirin..Tabiki logolarda inecekdir..o logoları program içinde images klasöründeki logos klasörüne atarsanız program otomatik kanal logolarını kanal değiştirmelerde sol üst ve barr da kanal numarasında gösterecekdir..
Birazda resimlerle Menülerden Görüntüler..
 
Detaylı Bilgi:
DVBViewer allows you to experience Digital TV on your PC. With a proper DVB card you can enter the world of digital entertainment and experience high quality, incredibly sharp TV pictures and near CD quality radio!
It provides all basic functions you need to enjoy digital television and radio programs. In addition, DVBViewer offers you a wide range of advanced features such as Teletext, Electronic Programming Guide, Remote Control support and enhanced recording capabilities which enable you to record your favourite shows on hard-disc, edit them or share them with your friends. DVBViewer contains functions which are groundbreaking : It was the first program with a so called DesktopTV mode and in its category the only product which offers AC-3 and Timeshifting features. It is even possible to handle more than one DVB device at the same time. Further on the multimedia skills of the DVBViewer do not need to hide behind other mediacenters. From playing multimedia contents up to receiving RSS newsfeeds, weather data, everything is possible.
 
 
Download
Pas: http://www.sat-universe.com/
Türkçe dil dosyası



Düzenleyen invertor - 07-02-2009 Saat 13:08
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.