Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bu saatte yok yok !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bu saatte yok yok !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu saatte yok yok !!!
    Gönderim Zamanı: 13-01-2009 Saat 15:06
 
 
 
LG'nin her işi yapan kol saatinde yok yok!

LG'nin dokunmatik telefon-saati resmen tanıtıldı. Watch Phone'un yapamadığı bir iş neredeyse yok.


Bir kol saatini niçin kullanırız? Vakti öğrenme ihtiyacımızı an ve an karşılamak için mi yoksa sadece kol saatini bir aksesuar olarak gördüğümüz için mi?

Ancak günümüzde üretilen son teknoloji ürünü bazı kol saatleri, artık cep telefonu ihtiyacını da sona erdirecek nitelikte; zira geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bu haberde bir firmanın cep telefonu fonksiyonuna sahip bir kol saati ürettiğini duyurmuştuk.

Bu tür kombine kol saatlerinin kullanıcılardan büyük bir ilgi gördüğünü fark eden ve kullanıcıların cep telefonlarını bileklerinde taşımalarını isteyen LG, Watch Phone isimli ürünüyle kullanıcılarının karşısına çıktı. Görünümü itibariyle tipik bir kol saatine benzeyen LG Watch Phone, adından da anlaşılacağı üzere cep telefonu ve kol saatini bir araya getiren bir ürün. Dokunmatik bir ekrana sahip olan ve bu şekilde kullanılabilen LG Watch Phone, bunun yanı sıra bir müzik oynatıcı olarak kullanılabiliyor ve Bluetooth bağlantı teknolojisini de destekliyor.

Dahili bir kameraya da sahip olan ve yıl sonuna doğru ilk olarak Avrupa'da satışa sunulması beklenen LG Watch Phone'un fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.