Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kan donduran intikam:Oğluna çarpan sürücüyü asit içinde eritmiş !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kan donduran intikam:Oğluna çarpan sürücüyü asit içinde eritmiş !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan donduran intikam:Oğluna çarpan sürücüyü asit içinde eritmiş !!!!
    Gönderim Zamanı: 10-01-2009 Saat 11:07

ABD'de'de 'süslü mafya' babası olarak bilinen İtalyan mafyası John Gotti oğluna yanlışlıkla çarpan komşusundan inanılmaz bir intikam aldı...

İtalyan mafya ailelerinden Gambino'ların en ünlü patronlarından John Gotti'nin geçmişindeki sırlar bir bir aydınlanıyor..

Bu sırlardan en korkuncu ise 1980 yılında  küçük oğluna yanlışlıkla  arabayla çarpıp kazayla ölümüne neden olan komşusuna yaptıkları...

Gotti, küçük oğlu Frank'e çarparak ölümüne neden olan komşusu John Favara'yı öldürülme korkusuyla New York'tan ayrılma hazırlığındayken kaçırtarak öldürttüğü ortaya çıktı.

Bu korkunç olayı  ortaya çıkartan o dönem Gotti adına çalışan bir tetikçi savcılıkla yaptığı anlaşma kapsamında 30 yıla yakın süredir akıbeti bilinmeyen adamın asit dolu bir varilde eritildiğini iddia etti.

Carneglia, o dönem mafyanın ortadan kaldırmak istediği kişilerin cesetlerini, asit dolu varillere koyduğunu, bu yolla tüm delilleri ortadan kaldırdığını da söyledi.



Düzenleyen Fırtına - 10-01-2009 Saat 11:08

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.193 Saniyede Yüklendi.