Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Pardus Live CD 2007
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Pardus Live CD 2007

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
çağıltay Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye

Otomobil & Modifiye Modu

Kayıt Tarihi: 07-06-2006
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı çağıltay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Pardus Live CD 2007
    Gönderim Zamanı: 11-12-2008 Saat 18:18
Pardus işletim sistemi; kurulum ve kullanım kolaylığı ile, KDE masaüstü ortamında sağladığı kullanışlı, uyumlu ve güvenli birçok geliştirme ile işte karşınızda. Pardus ile internete bağlanabilir, e-postalarınızı okuyabilir, dostlarınızla güvenli bir şekilde iletişim kurabilir, müzik dinlerken ya da film izlerken bilgisayarınızın çokluortam yeteneklerini sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Pardus, kullanıcılarına en güncel uygulamaları ve en son güvenlik yamalarını da internet üzerinden GNU GPL Genel Kamu lisansı ile özgürce sağlıyor. Bu güncellemelerin boyu zamanla oldukça yüksek değerlere ulaşıyor ve kurulum ardından tüm güncellemelerin çekilmesi hem kurulum zamanını, hem de internet kullanımını artırıcı etki yapıyor. Bu sakıncayı ortadan kaldırmak için Pardus ekibi, ortalama üç aylık periyotlarla güncellenmiş ara sürümler yayınlıyor. Pardus teknolojilerinde yapılan son değişiklikler de bu ara sürümlerle kulanıcılara ulaştırılabiliyor.
DOWNLOAD:
SİZE: 693,78MB
İSO FORMATINDADIR



Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.191 Saniyede Yüklendi.