Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Google yenilik için yatırım yapacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Google yenilik için yatırım yapacak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Google yenilik için yatırım yapacak
    Gönderim Zamanı: 18-03-2006 Saat 00:33
İnternetin arama devi Amerikan Google şirketi, büyümesinin rölantide olduğunu bildirmesine karşın, 2006'da yeniliklerin yanı sıra Microsoft ve Yahoo! ile rekabetine devam edebilmek için ''önemli yatırımlar'' öngördüğünü açıkladı.

Google şirketi, Amerikan Borsalar Yönetimi'ne (SEC) gönderdiği faaliyet raporunda, özellikle server ağının genişletilmesi için bilişim sektörünün taşınmazlarına ve altyapısına yatırımlarının 2005'e oranla 2006'da önemli ölçüde artabileceğini bildirdi.

2004'te 319 milyon dolar olan yatırım miktarının 2005'te 838,2 milyon dolara ulaştığını anımsatan Google, 2006 yatırımlarınınsa taşınmazlarla ekipmanlardan yararlanabilme ve bunların fiyatlarına bağlı olarak dalgalanma riski taşıdığını belirtti.

Amerikan şirketi, büyüme rakamlarının azalmasını ve gelecekte işletme giderlerinin düşmesinde baskı beklediklerini kaydetti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.