Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ergenekon'da 4 teğmen tutuklandı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ergenekon'da 4 teğmen tutuklandı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ergenekon'da 4 teğmen tutuklandı
    Gönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 08:22
Ergenekon'da 4 teğmen tutuklandı.!!!!


Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınarak nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 teğmen ile 1 askeri öğrenci tutuklandı.




Beşiktaş'taki İstanbul adliyesindekiardından tutuklanmaları istemiyle İstanbul nöbetçi 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 4 teğmen ile 1 askeri öğrencinin işlemleri tamamlandı.

Mahkeme, söz konusu kişilerin tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklanan 4 teğmen ile 1 askeri öğrenci, Hasdal'daki askeri cezaevine gönderildi.

Kararın ardından gazetecilere açıklama yapan Avukat Yusuf Erikel, müvekkilleri teğmenler M.A.Ç., E.M., N.Ç. ve H.H.U. ile askeri öğrenci Y.T.'nin tutuklanarak. Hasdal'daki askeri cezaevine gönderildiğini söyledi.

Erikel, daha önce gözaltına alınan Neriman ve Kemal Aydın çiftiyle telefonla görüşmeleri dışında müvekkilleri hakkında bir suçlama bulunmadığını kaydetti.

"Teğmenlerin görüşmelerinin tamamen komutanlarının bilgisi dahilinde olduğunu" savunan Erikel, "Biri Hakkari'de, biri Bitlis'te, biri Foça'da görev yapan, her biri daha yeni 30 Ağustos'ta görev yerine gitmiş bu teğmenlerin suçları yok. Öğrenciyi bile tutukladılar. TSK'nın 5 teğmeninin terör örgütü üyesi olduğu görülmemiştir. İtirazlarımızı yapacağız" dedi.

Avukat Erikel, gazetecilerin "darbe suçlaması olup olmadığına" ilişkin sorularına da "Yeni göreve başlayan adam ne zaman darbe yapacak" yanıtını verdi.

Kaynak


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.