Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dubai'ye Şükür Towers
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dubai'ye Şükür Towers

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dubai'ye Şükür Towers
    Gönderim Zamanı: 04-09-2008 Saat 12:10
Dubai’ye Şükür Towers

G.Saray’la yolları ayrılan ve ekim ayı sonunda Dubai’ye gidecek olan Hakan, isim hakkından 3 ile 5 milyon dolar arası bir para kazanacak.


Dubai’ye%20Şükür%20Towers



Cimbom'un jübile teklifini geri çeviren ve bir yıl daha futbola devam etmek istediğini açıklayan Hakan Şükür’ün yeni adresi belli oldu: Dubai... Türkiye’den Konyaspor, Ankaraspor ve Sivasspor’un da aralarında bulunduğu birçok kulüpten teklifler alan (Konyaspor açık çek önerdi ama kabul etmedi) ancak tercihini Dubai’den yana kullanan Kral’ın burada isim hakkını da satacağı öğrenildi. Ekim ayı sonunda Dubai’de futbol sahnesine çıkacak olan Hakan Şükür’ün isim hakkını 3 ile 5 milyon dolar karşılığında bir şirkete vereceği ifade edildi.

Şükür Towers hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yazın!

BORIS BECKER ÖRNEĞİ
Sadece futboldan değil sponsorluktan da para kazanacak olan Hakan Şükür için Dubai’de kendi adını taşıyan towers kurulacak. Son yıllarda futbola büyük bir yatırım yapan Dubai, Hakan Şükür’ün adına sadece futbolda değil inşaat sektöründe de yaşatacak. Dubailililer yeni kurulacak bu towers örneğini daha önce ünlü tenisçi Boris Becker’de uygulamış ve onun adına B.B şeklinde bir towers inşa etmiş ve reklam yapmıştı.


Kaynak


Düzenleyen OSCAR - 04-09-2008 Saat 12:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.