Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İşte internet çağının kağıdı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İşte internet çağının kağıdı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İşte internet çağının kağıdı
    Gönderim Zamanı: 30-08-2008 Saat 23:36
İşte internet çağının kağıdı

E-kâğıt, görüntüyü sınırsız saklıyor  
 
Delta Electronics yüksek performanslı olan ve e-kâğıt olarak bilinen elektronik kağıdını tanıttı. E-kâğıt Bridgestone Corporation QR-LPD (likit güç gösterimine hızlı cevap veren) teknolojiyle üretildi. 

Yeni teknolojiyle geleneksel gösterimlerde kullanılan enerjinin miktarı azalacak. Elektronik kâğıt, geleneksel mürekkebin kâğıt üzerindeki görüntüsü olan gazete, kitap ve dergi gibi ürünlerin görüntülerini taklit edecek şekilde tasarlandı. E-kağıdın sağladığı görüntü normal basılı kağıdın özelliklerine ve elektrik kullanmadan sınırsız saklama kapasitesine sahip. Bu arada dizüstü bilgisayarların daha ucuz, küçük ve daha düşük özellikli modelleri olan netbook'lar bu yıl IFA'nın gözdelerinden oldu. Fujitsu Siemens Amilo Mini netbook da tanıtıldı. Amilo Mini küçük ve hafif, 9 inç ekrana sahip. 1.6 MegaHertz işlemcisi bulunan modelin birkaç farklı konfigürasyonu olacak. Hard disk sürücüsü depolama alanı 30 Gigabyte'dan 80 Gigabyte'a kadar değişecek. 1 Gigabyte hafızaya sahip olacak ve Windows HP Home işletim sistemi bulunacak olan ürünün Avrupa'da eylül ayında piyasaya sunulması planlanıyor.


 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.