Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yüksek Teknoloji Eşsiz Tasarımla Buluştu: Amilo 3000 Doğdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yüksek Teknoloji Eşsiz Tasarımla Buluştu: Amilo 3000 Doğdu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek Teknoloji Eşsiz Tasarımla Buluştu: Amilo 3000 Doğdu
    Gönderim Zamanı: 27-08-2008 Saat 09:33
Yüksek Teknoloji Eşsiz Tasarımla Buluştu: Amilo 3000 Doğdu

Avrupa’nın ve Türkiye’nin lider BT firmalarından Fuijitsu Siemens Computers kullanım kolaylığının ön planda tutulduğu, yeni tasarım diliyle üstün teknolojik özelliklerin buluştuğu AMILO 3000 serisini Türkiye pazarına sundu.

Yeni AMILO 3000 serisi tüketici ürünleri; kullanılan renk, malzeme, yenilikçi tasarım, fonksiyon, yaratıcılık ve üstün teknolojik özellikler sayesinde rakiplerden ilk bakışta ayrılıyor. Seri bilgisayarlarında tek tuşla birçok özelliğe de ulaşmak mümkün. Kaza sonucu dökülebilecek sıvılara karşı özel olarak sıvı geçirmez klavyelerle desteklenen serinin en dikkat çeken üyesi ise bilgisayarın grafik gücünü % 470 oranında artıran Amilo Graphic Booster’a sahip olan model.

Kendi tasarımını yapan Avrupa’daki ilk teknoloji firması

Fujitsu Siemens Computers, kullanıcılara sunulan bilgisayarların giderek birbirine benzediği ve teknolojik açıdan kullanıcıya yeterli avantaj sağlamadığı tespitinden hareket ederek, üstün teknolojiden ödün vermeden estetik bir anlayışla ürünlerini farklılaştırdığı yeni tasarım dilini yarattı.

AMILO 3000 serisi ürünler geliştirilirken aralarında Ar-Ge uzmanları, mühendisler, tasarımcılar, ürün müdürleri ve satış uzmanlarının bulunduğu disiplinlerarası bir ekip iki yılı aşkın bir süre çalıştı. Kendi tasarımını yapan Avrupa’daki ilk teknoloji firması olma özelliğine sahip Fujitsu Siemens Computers çığır açan bu anlayışla, tasarım sürecini üretim aşamasına entegre etti. Geliştirilen ürünlerin kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayıp karşılamadığı, yapılan son kullanıcı anketleri ve laboratuar testleriyle düzenli aralıklarla kontrol edildi. Dünyaca ünlü pek çok projeye imza atmış tasarım şirketi IDEO’nun da içinde yer aldığı 50 kişilik bir ekip yeni tasarım dilini teknolojik yeniliklerle mükemmel bir uyumla buluşturan AMILO 3000 serisini yarattı.

AMILO 3000 serisi ile birlikte hizmet anlayışına yeni bir soluk geliyor

Tüketici ürünleri pazarındaki yüksek rekabet koşullarında son kullanıcı taleplerinin eksiksiz bir hizmet anlayışıyla karşılanmasını esas alan ve “Akıllı Farklılaştırma” adı verilen pazarlama ve satış stratejisi ile Fujitsu Siemens Computers, teknoloji pazarına yeni bir soluk getiriyor. Son kullanıcıya güçlü ve denenmiş bir perakende ortağı ile ulaşıldığı bu stratejide, seri üretim olduğu kadar, kişisel ihtiyaca göre de özel üretim yapılabiliyor. Diğer farklılaştırıcı özellik, üstün teknoloji ve kullanım kolaylığını ön planda tutan, estetik beğenileri ve aidiyet duygusu gelişmiş son kullanıcıların birbirleriyle haberleşebilecekleri bir paylaşım platformu yaratmak. Satış sonrası serviste hızlı ve takipçi bir hizmet anlayışı ise Fujitsu Siemens Computers’ın pazarlama ve satış kanalında AMILO 3000 serisi ile birlikte uygulamaya aldığı bir başka strateji.

Fujitsu Siemens Computers Türkiye Genel Müdürü Cem Soysal, basın lansmanında yeni seri ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Biz AMILO 3000 serisi ile birlikte pazarlama ve satış kanalımızda “Akıllı Farklılaştırma” diye adlandırdığımız bir stratejiyi de hayata geçirdik. Bu strateji çerçevesinde ürünlerimizi tasarımlarıyla farklılaştırmayı, kullanıcıya daha mükemmel bir deneyim yaşatmayı ve teknolojik avantaj ve üstünlükleri sunmayı hedefliyoruz. Kullanıcı geri bildirimlerini üretim sürecine entegre ederek ürünlerimizi kişisel ihtiyaçlara göre tasarlayabiliyoruz. Her şeyin birbirine benzediği ve öznel unsurların azaldığı günümüz dünyasında kişiye özel üretim sayesinde fark edilen ve fark yaratan bilgisayarlar yaratmayı hedefliyoruz.“

Fujitsu Siemens Computers, son kullanıcıların ihtiyaçlarını mümkün olan en üst seviyede karşılayabilmek üzere yeni hizmet paketlerini de son kullanıcıya sunmayı planlıyor.

 


 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.