Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yamaha'dan nabza göre şerbet
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yamaha'dan nabza göre şerbet

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yamaha'dan nabza göre şerbet
    Gönderim Zamanı: 25-08-2008 Saat 12:06
Yamaha'dan nabza göre şerbet

Yamaha'nın yeni müzik çaları özellikleriyle kullanıcıları şaşırtıyor.

Yamaha yeni çıkardığı müzik çalarını dünyaya duyuruyor. Ancak duyurulan yeni müzik çalar pek öyle piyasadaki bildiğimiz müzik çalarlar gibi değil. Yamaha'nın en önemli özelliği kullanıcı adım attığında yürüyüş temposuna göre müzik seçmesi ve anından çalmaya başlaması. Özellikle kalp atışı ve nabzı da kontrol eden Yamaha tüm bu vücut verilerine göre müzik seçimi yapabiliyor.

Yamaha'nın ABD'de geliştirdiği Bodibeat isimli müzik çalar, özellikle spor yapmayı hayatının vazgeçilmez bir aktivitesi olarak gören kişiler için oldukça ideal bir seçim. Tam şarjıyla 12 saat çalışan Bodibeat'in üzerinde 4 ayrı seçenek bulunuyor. Bu seçenekler "Free, Fitness, Training ve Music" olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcının rahat kullanımına imkan veren ürünün ekranında ayrıca yürümüş/koşmuş olduğunuz mesafe ve kalp atışlarınızı da görebiliyorsunuz. 300 dolardan satılan Yamaha Bodibeat'le kalorilerinizi rahat rahat yakabilirsiniz.
 

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.162 Saniyede Yüklendi.