Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Retro Space: Core 2'li arcade makinesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Retro Space: Core 2'li arcade makinesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Retro Space: Core 2'li arcade makinesi
    Gönderim Zamanı: 22-08-2008 Saat 10:25
Retro Space: Core 2'li arcade makinesi

70'li yılların oyun canavarı Computer Space aramıza dönüyor. Üstelik Core 2 işlemcisiyle birlikte!

1971 yılında Atari'den Nolan Bushnell ilk modern arcade makinesini geliştirdi; yani dönemin parlak sarı ve havalı oyun canavarı Computer Space'i...

Hollanda'lı tasarımcı Martijn Koch da Bushnell'in anısına bu makineyi yeniden tasarlamaya karar verdi. Elbette tasarıma 21. yüzyıl teknolojilerinden çeşitli eklemeler yapıldı.

Koch'un Retro Space'i aslında normal bir masaüstü PC. İçinde arcade makinesi emülatörü çalışan bu PC'nin yanında 100 adet oyun ROM'u da geliyor.

Retro Space'in içindeki PC'de 2GHz Intel Core 2 Duo işlemci, 120GB sabit disk, 2GB RAM, Bluetooth ve Wi-fi özellikleri bulunuyor. 24 inç'lik Full HD 1080p ekranı ve 80 watt'lık hoparlörleriyle Retro Space sadece oyun için değil, diğer multimedya ihtiyaçlarını karşılamak için de kullanılabilir.

Koch'a göre Retro Space biraz modifiye edilerek istenmeyen konuklarla konuşup onları gönderebilecek bir robot olarak bile kullanabilir. Tabi bu kulağa ne kadar olası geliyor, orası tartışılır.

Koch artan siparişlerden dolayı büyük bir üreticiyle çalışmaya başladığını ve yakında kabinin fiyatının belli olacağını belirtiyor.
 
 


Düzenleyen alex - 22-08-2008 Saat 10:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.152 Saniyede Yüklendi.