Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop
    Gönderim Zamanı: 20-08-2008 Saat 11:38
 
Lenovo'dan tasarımcılara özel laptop

Lenovo, dahili tablete sahip yeni laptop'u ThinkPad W700 ile tasarımcılara hitap ediyor.

Lenovo'nun ThinkPad serileri, son zamanlarda özellikle iş dünyasında büyük ilgi görüyor. Son aylarda, daha yeni ve farklı teknolojileri bir araya getirmeye çalışan Lenovo, ultra-taşınabilir laptopları 13" ThinkPad X300 ve 12.1" ThinkPad X200 ile Solid State Disk (SSD) teknolojisine de türünlerinde yer veriyor.

Şimdi de Lenovo, yeni bir mobil iş istasyonuyla ThinkPad serisini geliştiriyor. Yeni ThinkPad W700 de bu zincirin ilk halkası. 17 inç WXGA ekrana sahip olan ve 512MB Nvidia Quadro FX 2700M ya da 1GB Nvidia Quadro 3700M Open GL grafik işlemcisine sahip olan ThinkPad W700, DVI, VGA ve görüntü portlarına da sahip.

Intel'in en son ve hızlı işlemcisi Penryn tabanlı mobil işlemcileri kullanacak olan ThinkPad W700, 8GB DDR3 belleklerle donatılabilecek. 2GB'a kadar Intel Turbo Memory'i de destekleyen ThinkPad W700, 2 HDD'yi de destekleyerek RAID 0 ve RAID 1 işlevlerinin kullanımına da olanak tanıyor.

Lenovo'nun geleneksel olan Trackpoint + touchpad özelliklerini de beraber sunan ThinkPad W700, aynı zamanda opsiyonel olan WACOM tabletini de içerisinde barındırıyor. Bu tablet, laptop'un özellikle tasarımcılar için bulunmaz bir ürün olmasını sağlayabilir.

5 USB portuna sahip olan ve ExpressCard slotu başta olmak üzere, multi-card okuyucusu ve yine opsiyonel Blu-ray/DVD yazıcısı bulunan ThinkPad W700'ün fiyatı 2.978 Dolar olarak açıklandı.

 

 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.148 Saniyede Yüklendi.