Bilginin Adresi Homepage
Forum Home Forum Home > Oyun > Online Oyunlar > Travian Online
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

REKLAM ALANI

El dokuma Konya Kilim, Kayseri Kilim, Antik Milas Halı, Antik Yörük Kilim, Hint Kilim

Konya Kilimleri Kayseri Kimleri Yörük İran ve Antika Kilimler Hint Kilimleri

Yeni ve 2. El İnşaat Yapı Malzemeleri

Masa iskele, Beton Paspayı, Kalıpaltı iskele, Güvenlikli iskele

Fayer İnşaat Ergenekon İnşaat


Travian Onlaine Oynayanlar Bize Katılın

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
nasali_43 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 09-03-2009
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nasali_43 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15-03-2009 at 10:50
çok teşekkür ederim kardeş ellerine sağlık... uzun zamandır bunu arıyordum
Back to Top
travian View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 01-05-2009
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote travian Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-05-2009 at 11:26
Büyük haritanın linkini açınca sayfa bulunamadı diyor ve plus haritasınıda yükledim ama köylerin resimlerini göstermiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Back to Top
S3Z3R View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 31-03-2007
Status: Offline
Points: 831
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S3Z3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01-05-2009 at 17:22
Muhtemelen Mozilla firefox kullanıyorsun ve oyun eklentileri yüklü durumda.

oyun yönetimi  plus kullananların haklarını ihlal ettiğinden birçok eklentiyi kulalnım dışı bırakmıştır.



Internet Explorer ile deneyin


Edited by OSCAR - 01-05-2009 at 17:23
Back to Top
van helsing View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye


Joined: 25-06-2009
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote van helsing Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25-06-2009 at 19:02
varya eline sağlık dostum programı açabilmek için ayrıca pc deki çerezleri silmek gerekiyor LOL
Back to Top
S3Z3R View Drop Down
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 31-03-2007
Status: Offline
Points: 831
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote S3Z3R Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31-10-2009 at 10:15
Originally posted by van helsing van helsing wrote:

varya eline sağlık dostum programı açabilmek için ayrıca pc deki çerezleri silmek gerekiyor LOL



Program çalışması için cookies lerin temizlenmesi gerekmektedir.Not için Teşekkürler
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.703 seconds.