Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 200 Dolara Crea Bilgisayar!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

200 Dolara Crea Bilgisayar!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 200 Dolara Crea Bilgisayar!
    Gönderim Zamanı: 19-08-2008 Saat 12:36
    200 Dolara Crea Bilgisayar!

Edirne'den Ardahan'a kadar teknolojisiz ev bırakmama sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlatan Crea, TTNet abonesi olanlara büyük fırsat sunuyor.

ADSL ile henüz tanışmayı düşünenlere Crea'dan cazip bir teklif var. TTNet İşyerim ADSL paketi ile birlikte Intel 1,6 GHz işlemci, Windows Vista Starter işletim sistemi, 1 GB bellek, 80 GB disk kapasitesi ve DVD-CDRW Combo optik sürücüye sahip olan NET-PC1 sadece 199 dolar + KDV fiyattan satılıyor. Üstelik kredi kartı ile 10 taksitli alım imkanı da bulunuyor.

Başka Neler Var?

Crea kampanyasının diğer seçeneklerinde ise NET-PC1 masaüstü bilgisayarını standart ADSL bağlantısı ile 249 dolar + KDV fiyatla satılıyor. Intel Dual Core 2,0 GHz işlemci, Vista Home Basic, 160 GB disk alanı ve DVD-RW sunan bir üst model NET-PC2 ise İşyerim paketi ile 299 dolar + KDV, standart bağlantı ile de 349 dolar + KDV fiyatla edinilebiliyor.

ADSL modemin de hediye olarak verildiği ürünlerin yanı sıra kampanya dahilinde TTNet'in Aile Koruma Şifresi, TTNet Müzik, Wi-Fi ve TTNet Video gibi hizmetlerinden de ücretsiz yararlanılıyor. Son katılım tarihi ise 30 Ağustos.
 

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.204 Saniyede Yüklendi.