Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Asus'tan X58 Yongasında SLI
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Asus'tan X58 Yongasında SLI

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Asus'tan X58 Yongasında SLI
    Gönderim Zamanı: 19-08-2008 Saat 00:08

Asus'tan X58 Yongasında SLI

Asus, Nehalem yani yeni adıyla Intel Core i7 ürünleriyle birlikte kullanılacak X58 yongalı anakartlarda, ilk SLI desteğini sunacak üretici olacağını iddia ediyor.

Asus, Core i7 işlemcileriyle beraber ATI CrossFireX çoklu ekran kartı özelliği sunan X58 yongası, üreticilerin isteğine bağlı olarak Nvidia'nın çoklu ekran kartı teknolojisi SLI'ı da destekleyebiliyor. Tabii bu iş için  anakartın üzerine eklenecek bir Nforce 200 yongası gerekiyor. Asus, yaptığı bir açıklamada X58 yongalı anakartlarına Nvidia SLI teknolojisini dahil edecek ilk üretici olacaklarını ve işlemciler piyasaya çıktığı gibi anakartlarının da piyasada olacağını belirtti. Elbette X58 yongalı anakartlar arasında Nforce 200 yongasını ve dolayısıyla da SLI teknolojisi desteğini barındırmayan bir anakart daha olacak. ATI CrossFireX teknolojisini kullanacaklar doğrudan bu diğer anakarta yönelecek.

kaynak


Düzenleyen alex - 19-08-2008 Saat 12:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.