Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Portable Opera 9.52.10108 RC2 MultiLang
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Portable Opera 9.52.10108 RC2 MultiLang

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Portable Opera 9.52.10108 RC2 MultiLang
    Gönderim Zamanı: 16-08-2008 Saat 22:48


Opera, mevcut internet tarayıcıları arasındaki en hızlı ve en güçlü internet tarayıcısıdır. Çevrimiçi olduğunuzda internete ulaşmak ve çevrimiçi işlerinizi halletmek için ihtiyacınız olan tarayıcıların en iyisi ülkemizde çok bilinmese de Opera'dır. Bu son sürümü ile çok daha hızlı ve web standartlarına da mükemmel bir şekilde uyumludur. Hızlı başlaması, sayfaları inanılmaz şekilde hızlı yüklemesi, favori web uygulamalarınızı çalıştırırken hiçbir sorun yaratmamasının yanında yeni özellikleri de kullanıcılarına sunmakta. Hızlı arama özelliği sayesinde sadece başlıkları ve internet adreslerini hatırlamakla kalmaz ziyaret ettiğiniz web sitesinin içeriğini de hatırlayarak çok daha kolay bir şekilde aradığınızı tekrar bulmanıza olanak tanır. Ve Opera Link özelliği ile de favori web sitelerinize istediğiniz yerden ulaşabilmenizi sağlar.

Yeni versiyonda tarayıcıya eklenen özellikler dışında Adres kutusunun da tekrar dizayn edilmiş olması ve sürükle bırak menüsünün geliştirilmesi, ayrıca Opera Mail için yeni depolama özellikleri ve indeksleme özellikleri getirilmiştir.
 
Download
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.163 Saniyede Yüklendi.